IRC-Galleria

Nemooooz

Nemooooz

Denk nur an mich und du siehst den Engel ♥

:)<3Sunnuntai 29.11.2009 22:45

Olen käynyt siellä missä taivas on aina sininen ja pilvetön, ajattelin sinua siellä.
Olen käynyt siellä missä meren vesi on turkoosin väristä ja rantahiekat viti-valkoista kuin puuteri, ajattelin sinua siellä.
Olen uinut siellä missä koralliriutat ovat kauneimmillaan joissa ui kauniita kaloja eri värisinä, toivoin että olisit silloin uinut minun kanssani siellä.
Kun sinä itket, itken kanssasi. Kun naurat, nauran kanssasi. Kun huudat, yritän huutaa lujempaa jotta tajuat että kuinka paljon sinua rakastan. Kun halaat minua, tunnen lämpösi ja vastaan lämpöösi. Kun suutelet minua, otan sen vastaan ja vastaan siihen tunteella. Kun sinua pelottaa, pelkään myös, mutta rohkaisen sinua eteenpäin. Kun rakastut, pelkään että unohdat minut, mutta tiedän ettet jätä minua.
Kun näet unta, seikkailen unissasi kertoakseni, että kuinka paljon rakastan sinua!
Kun olen poissa, jossain kaukana sinusta, ajattelen sinua joka päivä ja toivon ettet itkisi, sillä muutenkin minäkin itkisin. Kun näen sinut taas, halaan sinua niin lujaa että tunnet sen luissasi vielä viikon päästä ja itken onnesta, että olen taas kanssasi ja voimme jakaa surumme, ilomme, vihamme, rakkautemme, kokemamme ja muistomme. Saan voimani sinulta ja jos katoat pois luotasin olen heikko ja neuvoton.
Kun itket ja itken kanssasi, maahan pudonneista kyyneleistämme muodostuu kristallisydän jossa lukee nimemme.
Olet niin rakas minulle etten voisi elää ilman sinua. Jos kuolet huomenna, haluan kuolla kanssasi ja että kuollessamme olemme käsi kädessä!
Olet vain niin rakas etten voi ikinä unohtaa sinua ja haluan elää ja kuolla kanssasi ja olla ikuisesti yhdessä!<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.