IRC-Galleria

Nidde

Nidde

wanna live in the wonderland

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Hmm..Perjantai 16.06.2006 04:11

Juttelin päivällä sen yhden ihanan ihmisen kanssa taas... <3

Mitäs muuta tein päivällä? Hoidin meiän tenavia, siis pikkusiskoja. Oltiin sitten ulkonakin tunti. Oli ihanaa loikoilla maton päällä takapihalla auringon alla. Teini-ikäinen systeri valitteli kuumuutta melkeen koko ajan. Sanoin "ota paita pois", ja systeri oli vaan "no en. mitä jos naapuri tulee.. pyytää vaik jauhoja?!" Meitti repes käkättämään niin ettei tahtonut saada henkeä kunnolla. Sitten käänsin selkäni auringolle ja riisuin topin. Systeri oli ihan.. "Ootsä hullu tai jotain?" Meitsi käkätti taas, rauhallisemmin tosin. Mentii sisälle sitte ku teenavat alkoi käydä ilkeiksi.


Mä haluisin kertoo jotain. Se on aika henk.kohtaista, mutta en voi jättää tätä mieleni syövereihin pyörimäänkään.
Sain Kelalta kirjeen. Mun opintotuki on loppunut, tai siis sen maksaminen. Eli... mun pitäis niinku maksaa puolivuosittain (kesäkuun ja joulukuun 15. pvä) opintolainaa takasi. Siin kirjees oli jotain muutakin, en muista mitä. Sitten iskä pudotti pommin; Mä en ehkä saa opintotukee ens lukuvuodelle! Pikkasenko järkytyin! O_O Sitten tuli puheeksi mun tilin sisältö. Sanoin iskälle päästä heitetyn summan.
"No siitä riittää noin 50 € omaan käyttöön." , iskä sano.
"Plus matkustaminen, eli 20€", sanoin.
"Niin..", faija vaan mutisi.
Sitte heitin takasi: "Sit mä en mee enää kouluun."
iskä oli vaa et: "täytyyhä sun mennä, että valmistut"

Sitten olin hiljaa ja aloin syömään [kiinostavaa -_-' ]. Porukat alko puhuu hoidettavista hommista. Sitten tuli huoneiden siivoaminen puheeksi ja kaikki maailman ötökät. Arvatkaa menikö siinä ruokahalu?! Meni, nousin pöydästä mitään sanomatta ja menin huoneeseeni ja istuin sängylle. Istuin siellä kymmenen minuuttia ja palasin syömään. Tosi kiva ilta.

Juttelin vielä illallakin sen ihanan ihmisen kanssa! <3 Oli ihanaa, että mie tykkään hänest tosi paljon. Ja hän tietää sen.. :) Hän tietää vähän muutakin ;>

Oon edelleenki kipeenä. :/ Mälsää, meen kesä piloille.

Onko kukaan koskaan kokenut dejá vu-ilmiötä? Minä olen.
Entä onko kukaan tuntenut vajoavansa "transsiin" ja "irtoavansa ruumiistaan"? Minä olen.

Että elämä on joskus syvältä.. >.<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.