IRC-Galleria

Nieidanine

Nieidanine

gradu-tuskat

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

silmäpeliä...Perjantai 09.06.2006 02:20

oho, oli näköjään jääny tuo edellinen päiväys pistämättä ko se vasta nytte..... noh, anyways.

tuntu että tämä viikko on menny ihan älyttömän nopeasti. ehkä se johtu nuista valintakokeista, tuntu että aika jotenki pysähty. tuntu jotenki ouvole.

nooh, valintakokeet sitte oli ja meni, tuli useasti semmonen alemmuudentunne, mutta koko ajan jankutin itelleni, mitä veikka sano, että ei voi muuta ko antaa kaikkensa. jos ei net sielä tykkää ni ei maha mittään.

onneks porukka siellä ei ollu semmosta ko torniossa, ihmiset puhu toistensa kans. tutustuin sellaiseen tyähreen ko Max. kattelin sen luonnoslehtiötä, aivan mieletöntä jälkeä, semmonen vähän marvel-tyylinen. huija :) mutta se sanoki että se on lukenu paljon x-meniä. (onhan x-men marvelin, hävettää jos ei ole xD) oli siellä yks semmonen *köh*porno*köh*piirrustus, mutta en kehannu jäähä kattelemaan sitä pidemmäksi aikaa.

sitte yhelä tyypillä oli ihan mieletön tucca! :D *_* shinyyy~ meinasin kysyä että mitä shamppoota se käyttää, mutten uskaltanu xD molen niin uskaltamaton.

yhen tehtävän aikana sai poistua luokasta ja lähteä ulos ja sitte kävellessäni siellä tapasin oravan. se oli just tulossa yhestä puusta alas ja sitte puol metriä ennen nurmikkoa se pysähty ja jäi kattomaan minua. ja mie kattoin sitä. sitte se kiikku siihen alaoksalle ja tuijotti vähän lisää, kuin myös minä. sitte se päästi semmosen hauskan oravaäänen. mie yritin vähän matkia ja sitte se päästi toisenki äänen. ja sitte met tuijotimma :D se näytti vähän siltä ettää "vittu lähe nyt siittä mullon vähän kiire", ko se ei uskaltany lähteä siittä poijes ko mie kyttäsin. sitte mie lähin pois. oli hauskaa :DDD

......ei muuta. tsiao

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.