IRC-Galleria

Niinkuceellä

Niinkuceellä

beauty hurts, baby.
Sunnuntai-aamujen koomaus.

Luin hetken noita kommentteja tuohon blogi-kirjoitukseen. joku kysyi "kuka on salkkareis paras näyttelijä???:>:>"
Ja yksikin vastaus kuuluu:"mun mielestä on Oona ja Joonatan kunne sopioi yhtee"

Oonko mä tyhmä, vai minkä takia mun mielestä tuo kysymys tarkoittaa, että kuka Salatuissa elämissä näyttelevistä, OIKEISTA Ihmisistä, on taitavin näyttelemään, esittämään jotain toista henkilöä?(eli siis onko se Esim. Oona Louhivaara, Juha Karhu vai Tommi Taurula?)

Niin, tottakai se, että Jonkun roolihahmo sopii toisen hahmon kanssa hyvin yhteen, tekee tästä näyttelijästä hyvän näyttelijän.

Hm, piti nyt tuommoinenkin hyvä blogi mennä sitten pilaamaan kaikennäköisten keskenkasvuisten idioottien tyhmillä kommenteilla. MUR.

---

PeeäS
Mun nenä on ihan tukossa taas, kohta ehkä kuolen kun en pysty hengittää. Se helpottuu aina kun en oo kovin lähellä noita kissoja, yöllä se aina pahenee ja varsinkin silloin kun leikin Hugen kanssa. Pitäisi ehkä mennä lääkäriin ja varmistaa ettei tää ole allergiaa. koska jos on, NIIN MÄ EN ALA. Noista kissoistahan en luovu, en vaikka mikä olisi. Mä siedätän itseni niille tai sit elä jossain nappi-huuruissa loppuelämäni. eikä sitäkään oo todennäkösesti jäljellä ku enää vaatimattomat 67 vuotta. (Ajattelin siis kuolla aikasintaan 85 vuotiaana :D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.