IRC-Galleria

Ninjade

Ninjade

Birth was my first sin!!!

Tänään töissä...Torstai 18.10.2012 22:53

Satuin sitten tekemään hetken töitä kassalla jossa selkäni takana on toinen kassa mutta toisinpäin.
Niille jotka eivät ymmärtäneet havainnollistan asian kaaviolla...
¤ =aasiakas, I =liukuhihna, * =kassantäti
eli olimme asetuksissa ¤I*(minä) *I¤
Satuin tänään pukemaan töihin jokseenkin tiukat farkut meillä kun työhousuina ovat omat housut, ainoastaan paidasta tunnistaa meidät työntekijöiksi.
No joo eipä siinä mitään mutta sitten myymälämme toisella kassalla tilttasi kortinlukija ja kaikki ihanat aasiakkaamme siirtyivät minun ja selkäni takana olevan duunikaverini kassoille. Eipä aikaakaan kun selkäni takaa kuuluu työkaverini kassalta "Hei viereinen kassantäti" (...aaargh, en oon mikään täti) no mut käännyin katsomaan kommentin heittänyttä parikymppistä jätkää ja sen kavereita ja kysyin vaan jotain tyyliin "niin...?" Ja vastauksena tulee isoon ääneen et "sul on sairaan hyvä perse!"
Ja kun sitä jonoa oli kertynyt noin viidentoista ihmisen verran niin tunsin kyllä joka ikisen katseen takanani olevan kassan asiakkailta hanurissani!
Ei siinä mitään.. jos olisin itse ollut siinä jonottamassa ja kuullut edessä olevan heittävän kyseisen kommentin niin varmasti olisin itsekin tsiigannut että minkälainen hanuri siellä oikein heiluu kun ei pojat pysty suutaan kiinni pitämään...
Harkitsen hoppariksi alkamista... Kunnon lökärit jalkaan et saa työskennellä rauhassa...
Olen puhunut. Amen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.