IRC-Galleria

oijjjoiii<3Keskiviikko 04.03.2009 14:43

oli kyllä joku parhain Tallinnan matka!
ostin kylläkin vaan 2 paitaa , mut viinaksia senkin edestä :"D (no oisin kyl voinu enemmänki ostaa ku kruunujaki jäi ~130)
laiva oli ihan hieno ja hytin telkkarista pysty kyyläämään ku ihmiset tanssi discossa! hahaha, on voinu olla aika näköstä.... :"D tai siis ainaki muden osalta. valvottiin varmaa jonneki neljään (?!) ja aamulla sit piti herätä joskus puol 8... "-.- hotellihuoneessa meil oli aika omaperäiset bailut (:""""D) kuunneltiin jotakin virolaista musiikkikanavaa ja hajoiltiin böörts böörts böörts-biisille (oikeesti se oli burns burns burns) yöllä sit sammuttii varmaa joskus ennen puolta kahta ja aamulla herätys oliki 06:45!!! mut torkulla mentiin melkee tunti eteenpäi :"D aamupala e jostain syystä oikein maistunut, mutta ruoka muuten maistui kyllä matkalla kovastikin paljon. salee oon lihonu ainaki 10 kiloo! :"D hesessä oli btw ihan tosi halpaa syyä: söin jonku juustoaterian jossa oli isot ranskalaiset ja 0,5 l juoma, nii siihe meni 3 €! vähän me näytetään teemun kaa aikuisilta ku mentii vaa pokkana niitten viinojemme kaa kassalle :DDD kauhee ikäkriisi on sit seurauksena tästä.
tulomatkalla mentiin sit kattoo anneli mattilaa (niin tehtiin kyl menomatkallaki) ja sit teemu haki siltä nimmarin maihinnousukorttiin:DD sit se heitti meijän kaa vähän jtn läppää x) mäkin oisin kyl voinu ottaa siltä nimmarin mut mun maihinnousukortti jäi takin taskuun ja takki oli jossai tavarasäilössä :< huhhuuuh, oli kyllä niiiin hauskaaaa, millo lähetää uusiks? vaikka heti!:DDdd<3
kuitenkin tästä merkinnästä puuttuu jotain hyvin olennaista, mutta ei voi mitää... :DDDd

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.