IRC-Galleria

Ja Perjaitai 13.pvä Perjantai 13.02.2009 02:31

En tiedä onko jotain taikauskoa siinä, ettei tee mieli mennä ulos pe 13.pvä:nä.
Voipi olla tai sitten ei. Kyllä ajattelin visusti istuksii kotosalla huomenna ja sit vasta lauantaina mennä kaupoille kiertelemään jotta saa kylävieraat sitten ystpvä kakkua tai pullaa.. kattoo ny mitä sieltä kaupoilta löytyy :)

Joo ja sitten ikävät uutiset..
Kolmas tuttu jo kuollut tänä vuonna kuukauden sisällä..
Yksi luonnollinen kuolema, yksi oli puukotus ja viimeinen viikkositten sattunut tapaus itsemurha.. Ampui sitten itseään päähän :( Kurja olo on jotenkin ei ymmärrä miten tuo on edes vaihtoehtona joillekkin (Yllättävän usea siihen päätyy kaikesta huolimatta)

Ja sitten ILOISIA uutisia !!!

Viivi täyttää sitten jo 1-V viikon päästä 21.02. WAUTSI .. Saahaan taasen kakkua.. JIppii .

Jenskulla menee koulu hyvin ja Sinillä kerhossa ja puistossa sujuu loistavasti :) Siellä on paljon kamuja neitillä. Mutta ei voi olla mainitsematta alakerran pimuu Lilianii tässä kohdassa :) Jos joskus lilianin äitee sen lukee niin luulen että hymy on korvissa hällä myös samoin kuin mulla tässä kirjoittaessani. On noi sillasii ipanoita.. Sini vinkuu täällä ylhäällä aamusta heti että haluaa mennä lilianin luo ja Lilian vastaavasti alhaalla vinkuu että koska sini voi tulla tai koska hän voi mennä sinin luokse .. :)

No siinä sitten ootellaan kummassa kodissa menee hermo sitten kitinään ja sitten soitetaan että tuleeko tää sinne vai tuleeko sieltä tänne :))) no vuoroin vieraissa on hyvä sääntö tuossakin..
Ja onhan se mukavaa kun lapsella on kaveri jonka kanssa yhdessä leikkiä :) ja osaavat nuo neidit kyllä ihan itsekseenkin leikkiä .. Mutta kaksin aina kivampi.

Ilmoitin pomolle tossa viime vuoden puolella että olen kotosalla sitten vuoteen 2011 eli siihen asti että viipukka täyttää sen maagisen 3v :) Noh tässä sitä sitten taas istutaan ja ihmetellään muutama vuosi eteenpäin sairaan pienellä rahalla no on sitä aiemminkin pärjätty joten kyllä sitä nyttenkin pärjätään :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.