IRC-Galleria

Njau

Njau

He ate my heart and then he ate my brain.

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.03.2008 14:55

Jokun paras päivä! : D

Mä jäin kotiin koska olin kipee (vihdoin!). Oli kertyny vähän univelkaa, sillä puolenyön aikaan seinän läpi viereisestä asunnosta alko kuulumaan säännöllisin väliajoin Windowsin error-ääntä. Me yritettiin paikantaa sitä, josko se tulis omasta rapusta mutta se olikin viereisestä. Se loppu vasta tunnin päästä. Ne kaiuttimet oli siellä ihan täysillä! Seinäkin tärisi!
En sitten aamulla jaksanu mennä kouluun.
Laitoin koneen päälle ja olin netissä parisen tuntia. Join samalla vettä ja söin pastilleja (kurkku on tosi tosi kipeenä). Ajattelin että nyt vois kattoo Harry Potter ykkösen kun olin jo vähän aikaa sen halunnu nähdä. Mulla kesti kolme tuntia kattoo kahden tunnin leffa, sillä menin keittään kahdesti teetä, ja ramppasin vessassa. Ovikello soi siinä yhdentoista aikaan ja menin avaamaan. Siellä oli Jehovan todistajia. En keksinyt mitään hyvää läppää siinä, joten otin sen esitteen ja laitoin oven kiinni ._.
Repeilin sille leffalle, ja vaikka siitä on niin pitkä aika kun sen ekan kerran näin, muistin silti niitä vuorosanoja ja hihitellen lausahtelin niitä siinä sen leffan mukana.

Sitten loppui tekeminen kesken :D

(Nyt tulee ihan liikaa kommentteja, lopettakaas nyt. Eikun oikeesti, toi toiminto ei oo tossa ihan turhaan :DD)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.