IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Lauantai 28.01.2006 20:04

heräsin eilen klo 7. koko aamun luin hardware-sivuja miettien mitä rautaa sitä loppujen lopuksi hommais. noh, n. klo 14 maissa menin hakemaan verkkokaupasta rautaa. totesin, ettei mikromajaan asti ajeleminen ole järkevää, säästää bensarahaa kun käy verkkokaupasta hakemassa. tosin näytönohjain piti hakea datadogista asti, joka oli suhteellisen kaukana etelä-haagassa :<.

klo 20 -> aina klo 1.30 asti koottiin tuota uutta konetta ystäväiseni ithirionin kanssa. erityisiä ongelmia ei onneksi ollut, mutta pari vituttavaa tilannetta toki sattui, kuinkas muutenkaan. sitten meninkin nukkumaan :>.

aamulla heräsin puoli yhdeksän. innokkaana avasin uuden koneen, mutta sitten huomasin, että ei helvetti, windows ei suostu asentumaan. kyllästyin tappelemiseen parin tunnin jälkeen ja irrotin kummatkin ide-kovalevyt, ja asensin windowsin sille. kuinka suuri helpotus olikaan, kun windows käynnistyi, eikä jumiutunut käynnistykseen. ahh.. myöhemmin kävi ilmi että vanhempi 40 giganen kovalevy on ilmeisesti mennyt paskaksi, tosin missähän yhteydessä...

hmm. paraikaa olen hra ithirionilla käymässä asioilla. valitettavasti en osaa kertoa muuta tästä kahdesta viimepäivästä. liikaa datailua, testitulokset vilisee silmissä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.