IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

voi voiMaanantai 21.11.2005 06:27

rytmi sittenkin taas paskana.

toissapäivänä menin nukkumaan joskus kuuden maissa ja jouduin heräämään jo kymmeneltä, kun piti lähteä tapaamaan pari kivaa neitipuolista kaveriani.

käväisimme valtterissa @ vallila. löysimme sieltä jonkunlaisen tom of finland-aiheisen kirjan. mietin kovasti että voisi melkein ostaa omaksi iloksi tai jollekkin 'hauskaksi' syntymäpäivä-/joululahjaksi, mutta osoittautui ilmeisesti aika kalliiksi, enkä jaksanut erityisemmin tinkiä.

helsingissä meni koko päivä. jossain välissä toinen tovereistani nimeltään emma, lähti yllättäen, kun olimme lasipalatsissa kahvilassa, jonka nimeä en tahdo millään muistaa. jäimme kahden toisen naiskolleegani, jannin, kanssa ja puhuinkin seuraavat 2h non-stop. session loppupuolella kurkkuun alkoi suorastaan koskea ja suutakin kuivatti melkoisesti. puhun liikaa, kenties.

illalla tarkoituksena oli mennä nukkumaan joskus 23 maissa, sillä koko päivänä oli väsytti törkeästi, mutta ystäväni viivytteli minua ja loppujen lopuksi turhaan, koska meni itse nukkumaan joskus 01 maissa. nukkumaan menemisen sijasta, vaikkakin nukutti, aloin katsomaan kung fu hustlea joskus klo 03 maissa. @ ~ 05 meninkin sänkyyn ja pistin herätyskellon soimaan yhdeltätoista ja toisen kahdeltatoista. heräsin kännykkään @ 11 ja painelin torkkua aina klo 13 asti, kunnes painoin kenties väärää nappia ja kännykkä ei enää sitten herättänytkään. loppujen lopuksi kun heräsin, luulin heränneeni 12.30, mutta katsoin ikkunaa päin ja huomasin, että siellähän on pimeätä, sillä ainottakaan valonpilkahdusta ei sälekaihtimien läpi päässyt. kello oli 16.30 ja oli jännittävän ahdistunut fiilis.

18.30 or so~ lähdin ystäväiseni kanssa ulos. kävimme omenassa, sillä minulta loppui malto6. jäimme ulos ja kävimme katsastamassa matinlahden ala-astetta, joka on nykyään remontoituna törkeän hieno, vaikka ei ole vielä ihan valmis. sopisi muuten paremmin yläasteeksi tai lukioksi. kävimme katsastamassa myös matinlahden hienoja opiskelija-asuntoja, jossa voisi ihan mieluusti asua. keskustelimme muutenkin mm. erakoitumisesta, omaan asuntoon muuttamisesta, paremmasta elämänlaadusta, asevelvollisuudesta ( joka onkin erityisen harras ja lämminhenkinen, sekä hyvin mielenkiintoinenkin asia, aivan kuinei olisi muuten jo tarpeeksi miettimistä oman elämän suhteen, niin tämmöisellä paskalla kiusaavat ) sekä ihmettelimme, kuinka kaikki omaan asuntoon liittyvät seikat hoidetaan. puhuimme muutenkin varsin romantisoituun sävyyn opiskelija-elämästä.

sessiomme päättyi noin puoli kymmeneltä, kun ulkona osoittautui olevan helvetin kylmä.

otimme ystäväiseni kanssa vielä matsia @ aoeII:tc illan aikana ja nyt pohdimme mitä paskaa voisi tehdä. nukuttaisi, mutta ei nyt sentään vielä voi mennä nukkumaan.

erakoituminen on jännittävää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.