IRC-Galleria

JooTorstai 31.01.2013 12:25

Voi, että voi olla taas niin veto pois... täällä töissä on oikeesti välillä niin hiljaista, että tekis mieli ottaa tyyny ja ruveta nukkumaan. (mun säkällä heti tulisi joku)
Mua vähän harmittaa kun pihallakin on plussakeli... =/ okei, ihan kiva lähteä aamulla kun ei tarvi ravata ikkunoita auki, mutta toi loska ja märkä ei innosta yhtään. Ei se kevät kuitenkaan vielä tule, niin olis nyt vaan talvi hetken eteenpäin ja alkais sitten kunnolla lämpenemään.

Eilen oli väsypäivä. Tein perus jutut töiden jälkeen... eli pyykkikone pyörimään ja käärin kuivat pois telineeltä. Sitten tiskasin tiskit pois ja aloin laittamaan ruokaa... Syömisten ja tytön jokapäiväisten takkuilujen ("minä haluan syödä leikkihuoneessa") - väännön jälkeen laitoin pyykit kuivumaan.
Ihana ukkoseni lupasi mennä tytön kanssa ulos ja minä linnoittauduin sohvalle kahvikupin kanssa... siinä tajusin, että voi luoja mulla on väsy.

Meninpä hetkeksi sänkyyn peiton alle ja eipä kauaakaan kun olin nukahtanu. Säpsähdin hereille kun 1,5 tunnin kuluttua petteri huuteli ovelta tulla katsomaan isoa lumiukkoa minkä olivat tytön kanssa tehneet. Mä olin ihan halolla lyöty päähän... kesti varmaan 5min ennenkuin tajusin ajan, paikan ja mitä ihmettä nyt tapahtuu.
Ristus! mä varaan itselleni vielä omenahotellista huoneen ja vaan nukun... mä nukun niin pitkään kun sielu sietää!
Mähän en saa ikinä nukkua kotona niin pitkään kuin haluaisin... mutta kuinka moni äiti saa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.