IRC-Galleria

Nunnu-

Nunnu-

Chisu - Etsijät

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.07.2009 22:01

Mä näin jotain niin randomii unta viime yönä.
Ekaks siinä oli jotain mitä mä en muista. Tyylii jatkoo mun viime uniin (jotka oli kans ihan vitun hyviä).
Nonii, mut. Se idea oli sellanen, että ihmisiä katoili ihan sairaasti ja kaikki oli peloissaa, että siepataanko ne seuraavaks. Se syy, miks ihmisiä katoili, oli se, että niistä tehtiin sellasta über hyvää ruokaa mitä kaikki söi. Kukaan ei siis tienny että se on tehty ihmisistä. No mä ja Lotta oltiin ihan et "hmm, iskän työpaikassa on jotain mätää!" ja me mentiin sinne.

Siellä työpaikalla ne kaikki työntekijät oli ihan pihalla, kaikki siis teki töitä, mutta siellä ei kukaan enää tehny elementtejä. No, sit siel työpaikan isoimmalla seinällä oli ihan sairas kasa sellasia pieniä lasikoppeja jotka oli ahdettu täyteen alastomia ihmisiä. Siellä oli kaikkia meidän tuttuja ja tuntemattomiakin. Me oltiin lotan kaa ihan et "action!" ja sillee salaa alotettiin sen paikan puhdistusta. Se oli niin siistii. Me käytettiin sähköjohtoja liaaneina ja lennettii niillä tasanteelta tasanteelle ja me käytettiin sellasia sähkötainnuttimia joilla me sitten tainnutettiin ne ihmiset. Sitä kesti ihan sairaan pitkään :DDDDDDDD. Sit kun me oltiin saatu kaikki ne "iivöl minionit" taltutettua, me rikottii ne lasikaapit. Ne kaikki eka rötkähti siihen maahan ihan kuolleennäkösinä, mutta loppujen lopuks kaikki rupes hengittää : D.

No, sitten vähän ajan päästä se paikka oli kuten ennen. Mä ja Lotta oltii siel kesätöissä >_<. Yhtäkkkiä tuli sellane kuulutus "kaikkien on pakko lähteä täältä nyt ajan ?? kuluessa". Ja sit ne ihmiset rupes pikkuhiljaa lähtee sieltä. Jotkut vaa jäi istuu taukopaikoilla jne. Mä olin repiny niitä ihmisiä ulos ja auttanu niitä. No sitte mä huomasin, että kännykkä jäi meidän taukopaikalle ja otin yhden tytön pyörän ja lähdin hakee sitä. No sit kun olin saanu puhelimen, valot meni kiinni. Tajusin että siinä tapahtuu kohta jotain ja pyöräilin aina vaan nopeempaa. puolivälissä matkaa se koko paikka räjähti ja mä heräsin.

Loppu unessa tapahtu jotain outoo bussijuttua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.