IRC-Galleria

NuuRas

NuuRas

´naapurin peikkoneiti
aamu.

noora: pitää oikein oikein oikein aikaisin herätä. oijoi. syödään nyt äkkiä. *piiskaa pyllylle* liikkukaa nyt! kiire kuulkaas nyt! *heilauttaa piiskaansa, whips* eli siin juoksimme aamiaiselta aurinkomatkojen toimistoon. hylkäsimme jennan ja isäni sinne. whipii. kiersin äitini kanssa sawman ja uniprixin. palasimme toimistoon emmekä karanneet kanadaan. olemme agentteja. toimisto. muah. ette te tajua. niin siellä oli tämä mukava hennanainen. hennasi äidin ranteen sekä minun ja sisareni ranteet ja kämmenet. nättiä. *katselee silmät ihastuksesta pylpyröinä* aww. juoksimme äkkiä jean's kauppaan (taisin aiemmin käyttää siitä nimikettä feikkimerkkivaatekauppa).

päivä/iltapäivä.

noora: heiheihei jee on paljon paljon ostoksia, kasseja heihei jee. mutta mutta mutta. *piisk* nyt äkäseen rannalle. fiuu. viimoinen reissu. eih. onneksi se hullu mies ei ollut siellä. juu otin aurinkoa. oli hienoisen viileää paikoitellen. uin silti *ravistelee märkää turkkiaan, kuivattaa sitä auringossa* yäk kielessä on suolaa! noniin hei me otettiin rantakuvia. viu hiekkaa. siili matkustaa vuorten taa, siilimatkustaa vuorten taa. en jaksa lisää. palasimme hotellille (yllättävää), pakkasimme (vielä yllättävämpää), meillä oli maha kuralla (yllättävää).. otimme vielä viimoisia kuvia.

ilta.

saimme vihdoin lähdettyä illalliselle. (tai mikä lieneekään). annoimme tippiä aarafatille.kivoin ikuna. ja parille muullekkin tuli vähän annettua. saimme paljon halauksia ja poskipusuja *hymy*. taas oli jotain pientä iltamenoa. otimme myös väriainekoktailijutut. menin aika pian huoneeseen. baarimikko pysäytti ja antoi partyhatun ja sanoi pitävänsä miusta. huoneeseen nukkumaan... mutta toki ennen sitä ikävöin tiikeriäni ja vedin sitä värilientä väärään kurkkuun<3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.