IRC-Galleria

Obire

Obire

Reality is kicking in
muutin huhtikuussa uuteen kämppään ja hain kelalta uutta asuntotukea uuteen kämppään. ja toukokuulle ei enään tullut asumislisää, joka sitten pitäisi tulla takautuvasti kesällä. ja tietenkin piti tehä osoitteenmuutos postille ja maistraattiin. no tein sen.
ja äsken tuli kirje kelalta, että asumislisähakemus on hylätty. kävin sen selvittämässä tänään sitä kelalta, niin kuulemma maistraatilta ei ole tullut uutta osoitetta heille. ja niitä asumislisätukea, jota ei toukokuussa tullut, niin ei tule enään ollenkaan, koska heille ei ole tullut uutta osoitetta tietyssä ajassa. piti tehä uusi asuntohakemus kokonaan uusiksi ja lähin sen jälkeen selvittää maistraattiin että heille on tullut virhe sinne. mutta ei niilläkään näkynyt että olisi maistraattiin olisi tehty osoitteenmuutos.
eli syyllinen on se puhelimen täti joka ottaan vastaan näitä osoitteenmuutoksia. ja se puhelimen täti viel kysy tehäänkö postiin sekä maistraattiin muutos, niin sanoin kyllä. mutta möhlipä silleen että ei tehnyt maistraattiin muutosta, kiitos hänelle että 200 e meni ohi suun.

noniin nyt ole vähän vuodattanut, kiitos

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.