IRC-Galleria

Oopsybear

Oopsybear

mulla ei oo mitää syytä inhoani peittää vedän hihat ylös, poistan korvarenkaat

YA.Torstai 02.04.2009 20:28

En meinannu päästä ensinnäkää tänää(kään) sängystä ylös. Kaikkial hirveen kylmä lukuunottamatta suorakulmion muotoista kohtaa huoneessani jossa makasin peiton alla. ja sinne oisin halunnukki jäädä.
Koulussa? Ei mitään. Iskettiin jälkkärilappu kouraan kun kaks tai kolme kertaa tuhissu aamul ns. yliaikaa peiton alla vaik fysiikan kaksoistunnilla ois pitäny olla yhdistämässä johdoilla virta ja jännittemittareita ja paljastamas rautajauheel magneetin magneettikenttää ja tökkii käämii magneetil ja tsekata jännitemittarista lukemia. ja sitte vähän piirrellä virtapiirejä. ja musta tulee insinööri.
No tosiaa, se jälkkäri heru sitten tänää mulle. Ens torstaina istunki elämäni ensimmäisen kunnollisen jälki-istunnon ellen ryhdy toistamiseen ovelaksi niinkuin viimeksi. juonin. heha.
Joo. Pääsin esmes. leijumaan bisnesmaailman taidoillani ykon tunnilla kun loistin bisnesnaisen osassa kaksi tuntia kun leikittiin tunnilla 10 000 euron omaisuuden omaavia sijottajia ja vähä bongailtiin pörssei tos. varmaa voitan sen karkkilaatikon.

Huomenna liikkatunnilla paritanssia, pitäskö olla ilonen? ei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.