IRC-Galleria

Oopsybear

Oopsybear

mulla ei oo mitää syytä inhoani peittää vedän hihat ylös, poistan korvarenkaat

[Ei aihetta]Lauantai 08.08.2009 10:34

aaaaaaaa. en kovinkaan pidä tästä aamusta. eiline meni jännästi. unohtakaa iha kaikki mitä puhuin teille eile kiitooos nii kaikki o vähä paremmi :
) känny ei toimi. mä koitin sanoo porukoille et turhaa ostatte uutta ku hajotan senki kuitenki ja mite kävikäää. siit ei ainakaa toistaseks pysty soittaa tai lähettää viestejä. vittu. saatoin heittää sen maahan tai sitten en ole ihan varma.
näit aamuisia havantoja mulla on vissii pistäny vaik kui mont nokkost jalkaa taaaai oon kävelly jostai kusimurkkupesästä en tiedä joka tapaukses vase jalka punane ja sitä polttelee vitusti. Taisin kävellä ilman kenkiä oletan. ja toine havainto on että vasemmas kädessäki o iiiso punane hmm... jälki jota polttelee ja mun varpaankynnelle on vissii tumpattu tupakka, jäljest päätellen :----DDd
ja naarmuist päätelle oon viettäny aikaa jossai piikkipensaaas. aamul ku heräs nii suuuus maistu kamalaltaa hyi ja asperiini on uus parasfrendi tän päivän. Pitäs helsinkii lähtee käymmää tänää mut siihe o viel aikaa ja lisäks mul o toveri nukkuuus tuol vierashuonees ja annan sen nukkuu dardardarraa mahollisesti veke :---DDD aaaa oli muute veeeeeri terrrribleeee ku avasin jääkaapin ove ku halusin ruokaa (joo pysyy masus) eka asia mikä tuli siihe naaama etee ni oli lava kaljaa ja muutama gini. meeeeinas tulla upsiderit. Toistaseks mulla on ihan okei olo.

ps. kuulin eile mun elämää liittyneen faktan. se vissii pitää paikkaansa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.