IRC-Galleria

Oopsybear

Oopsybear

mulla ei oo mitää syytä inhoani peittää vedän hihat ylös, poistan korvarenkaat

asia pähkinäSunnuntai 16.08.2009 03:19

noni palataa jällee mun mitä mielenkiintoisimpaan elämään totta vitussa tänää huomattii kuka on pähkinä no eiku huomattii kuka onkaa käyny viikon kiltisti kouluu heräsin vähä yli kaheksan aamul siihe et oli kuuma tsiigasin kelloo näytti vähä yli kasii olin et ei jumalauta heitin peiton lattialle ja juoksin hubbaris keittiöö ja huusin ku jellona et "äiitiii mä myöhästyin koulusta ! D;" seisoin siin keittiös oikeestaa eteises itkukurkus ku kelasin sitä kui joutuisin korvaamaan tuntei ku muil ois vapaata paniikis melkee ninjailin seinil mut en sit kuitenkaa ja veli nauraa olkkaris hyvä ku pysy sohval ja mutsi totee kylmän rauhallisena et rauhotu tänää on lauantai sulla ei ole koulua mene takasin nukkuu. hetki meni siin kelates et mitä vittua totesin hyvin hämmentyneenä että ai ja menin takasin nukkuilee kunnes heräsin puol kaks. meniin ulos hengasin jonin joonan joonaksen kansa ostin joonalle hubbabubbaa ja tein sen ilopojaksi ja merkkasin sen, sen kengässä lukee maikki on paras ja hymiö ja jotain :d hehaa mentii pelaa futista tekonurnurmelle maalei maalin perää verkko vaa heilahti ku mä tykitin kybäl ;) ysiviis jäbät tsekkas kateellisen mun harhautuksii ja muit kikkailui. Joona paino palloo, saatii pikkupalloi.
Jutut hipo lähes taivast ku päädyttii sujuvasti vaskon kääntöpaikalle löyty lisää ihmisii mikä siinäänsä on ihme ku meittii klaukkalaa lauantai iltana. vissii onnee matkas, nähtii päivä menuu pikkujäbän tarjoiltuna. namnam. posshe jotenki ihmeellisesti lisäänty mikä toisaalt ei oo ihme ku joona oli paikalla. Todetuks tuli with viivi kuinka kiva ja ihmeelline se taivas onkaa. onhan se. mukava. sitä on ihan muksa tsekata välillä. se on kans niin ihmeellistä ku ihmiset luulee tietävänsä toisten asioist nii paljo et pystyy vetelee omia johtopäätöksiä ja määrittelee millane joku o. mä kiitän henkilökohtasesti. Lisäks mä en tartte ketää puuttuu mun henkilökohtasii asioihi hönkii niskaa ja neuvoo kui mun pitäs milloinki toimii ja mitä pitäs tehä, mä tiedän ite sori vaan. se on jees jos muilla menee hyvi mut ei tartte olettaa kaikki ois samalaisii :)
Olin muute tänää ekaks ainoo amis hengasin lukioporukas, jeesii porukkaa myönnän vaikka se amis viiksien piirtämine meninkin jo vähän yli :(
se on muute asia pihvi ku joku tuntuu panevan kaikkee mikä liikkuu, tiedoksi vaa pillu se on pulullaki ;) ja kulta sano mua pähkinäks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.