IRC-Galleria

Oopsybear

Oopsybear

mulla ei oo mitää syytä inhoani peittää vedän hihat ylös, poistan korvarenkaat

VAPPU VITTU<3Sunnuntai 02.05.2010 16:54



vappu oli loistavaa<3 ölöölö neljäkypää juomiin mut törkeen hyvä fiilis sanoisinkoo. Ekan päivän vaskol mä yllätyin porukan määräst siihe nähden et melkee kaikki oli kuitenki stadis. mähän en luovu vaskost viel seuraavalle vasko sukupolvelle ! oon siel kaheksankymppisen dementikkonaki pyörätuolis tsiikailee auringon laskuu ;) joku kärrää mut ylös vaa tai ehk siihe mennes on tullu hiihtohissi hihi
oli hyvä fiiilis ja tällei tutuuiki näky jaja öö kaikki meni hyyvin mä söin melkee kokonaisen rullakebabinki khihi ja totesin vaihteeks kui itsepäinen mäki osaan olla mut sit jouduin nielee mun ylepyden ja nöyristyy vittu. mut oli kiva herätä omas sängyst ja parrhaan ihmisen viekust<3 ja syyä paniinii aamupalaks :))

toisen päivän aluks vaskol mut saatii hyvä idea ja mutsin kyydil rajamäkee :D löyty ihmisii ja juomingiks meni sekin ilta. Tarjosin tiksulle juomatki :D ölöl luvas oli vähä draamaa mut onneks selkkis tilanne sit oliki jos panisin sua kunnolla ja alastijuoksuu, JOO EN MINÄ ÄLKÄÄ LUULKO EES, jajaj mukavaa jutusteluu ja valokuvaus ja vaik mitä :)

hyvä oli vappu <3

MORO TSIIGATKAA KUVA ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.