IRC-Galleria

Osirien

Osirien

You and me could write a bad romance

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Inkku on ihanin ja parhain Lauantai 29.08.2009 03:07

Mun täs pitää kertoo kuin ihana ja paras Inkku on ku se uhkas et tulee nyrkistä jossen sitä tee :< et niin ihana se on oikeesti! ;D

Ei mut totuus on et oon niin onnellinen et Inkku on mun ystävä. Ollu jo vuodesta 1994 tai ainaki tosi kauan. Ilman Inkkuu ois jääny niin monet naurut nauramatta, monet hymyt hymyilemättä, niin monet jutut kertomatta, niin monet eräjormailut tekemättä, monet Sälinkään koulul vietetyt hetket ois ollu paljo yksinäisempiä ja elämä ois ollu muutenkin paljo harmaampaa täällä maalla.

Oisinko mä muka jonku muun kanssa keksiny Pikku-Nicin ja Sapelihammastiikerin seikkailut? -En.
Olisinko mä ilman Inkkua tutustunu joogan ihmeelliseen maailmaan ja saanu tietää mm. hyviä asentoja ilmavaivoista kärsiville? -Luultavasti en.
Olisinko mä nauranut itseäni niin monesti lähes kuoliaaks ilman Inkun ihan sika hyviä läppiä? -En (no tää nyt on aika loogisesti kyl ei =D)
Ja lisäks on ne monet tuhannet jutut, jotka on tehty/keksitty vain meidän kesken!

Olkoon tää päiväkirjamerkintä nyt Inkulle huomio siitä et rakastan sitä ja välitän siitä tosi paljon, koska näköjään en oo vieläkään saanu aikaseks lisättyä meijän VIP-partyjen kuvia, enkä muidenkaan seikkailujen otoksia. Ehkä ne tulee vielä aikanaan!

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.