IRC-Galleria

PÄ

PÄ

if she had wings she would fly away

JÄIKSSunnuntai 06.09.2009 02:25

yy katon paranormaaleja lapsia subilta. tää on ihan sairaan pelottavaa. ihan hullua. salee valvon koko yön ku alkaa mielikuvitus taas laukkaamaan pimeillä pelloilla, shiiiit. ja sit ne pennut pitää viel videopäiväkirjoja. varmasti ihan feikki ja läpimätäpaska ennaltasuuniteltu koko juttu, mut siis silti. täntakii en pidä kauhuleffoista. ja silti en haluu vaihtaa kanavaa. hassu tämä ihmismieli. hassu minä. nyt väsyttää ja pelottaa. moikka.

ja nyt melkeen itken ku kukaan ei oo ton pikkutytön kaveri kun se on"selvännäkijä" ja ees sen paraskaveri ei istu sen vieressä. ailahtelevaisella mielell olen tänään. pelotan nyt ite itteeni. pääasia on etten kuule mitään ääniä, muuta kun ton telkkarin. ja näppiksen. jopa mun lauserakenteet yksinkertaistuu. oon yhtä epätoivonen ku noitten lasten äidit.

"kuulen että joku hengittää"
"näen tuolla istuvan miehen pahan hengen"
"ne katsoavt minua"

ja mitä nyt toi mies opettaa niitä näkemään heenkiä. ja nyt ne tekee rohkeusharjotuksen. apua. ei. ja nyt toi tyttö itkee. fuuuuck.

okei ja nyt taas oon ilonen koska ne kakarat tukee toisiaan. otan asiat liian raskaasti. voi vide. parasta ehkä käydä nukkuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.