IRC-Galleria

PÄ

PÄ

if she had wings she would fly away
akti(i)visti päivä riikan kanssa

tänään seikkailin pienessä parlamentissa kun siellä oli "tutustumispäivä". ja meininkihään oli mahtava, vaikka keski-ikä olikin se +60.
"jubailin" tuomiojan erkin kanssa ja seurasin mielenkiintosta keksustelua muuttuvasta maailmanjärjestyksestä. sain paljon kyniä ja kaikkee extra settii esim, dvd:n ja lippulappusii, joista kyllä oikeesti on hyötyy. tämänlisäksi tiedän nykyään mm. kaiken suuresta valiokunnasta.

koko homman ilopilleri oli kyllä varmaan so called sähkömies, kaveri hajotti aika pahasti. tällainen aktiivi ja poliittinen suokmalainen keski-ikäinen herrasmies, joka ei ole tyytyväinen mihinkään ja tietää itse KAIKKI asiat paremmin kuin kukaan muu. mielipiteitä löytyi erityisesti sähköstä ja sen tuotannosta, ja tää kävi ilmi joka lauseesta. me monet mukaanlukien herra tuomioja saimme yksityiskohtaista tietoa hehkulamppujen valmistuksesta ja ympäristöystävällisyydestä.

parhaita paloja oli mm.
"mitä jos sitten kannabiksen kasvatuksesta saaduilla rahoilla tuotettaisiin sähköt afganistaniin"
"köyhille afrikanlapsille ilmastoinnit"
"vedetään afganistanista joukot pois ja jätetään sinne pari kaverii heiluttelemaan suomen lippuja, jotta suomi saa hyvää mainetta."
ja aivan aiheeseen liittyen hän myös tivasi närkästyneenä, että
"miksi israel on mukana euroviisuissa sillä eihän se eurooppaan kuulu, onko tämä jotain nöyristelyä häh?"

on siinä kyllä mies, uijui.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.