IRC-Galleria

Voi vittu, kuuntelen My Chemical Romancen uutukaista levyä Spotifysta. Toivottavasti tämä ei pilaa elämääni uudestaan. Tästäkin on alkanut tulla tällaista perus radio jytinää... liian dizndizndizn. Shittiä. Onhan nää biisit ihan silleen okei, mut ei tästä vielä oo auennu mitään sisältöä. Tuntuu että tää levy pahottelee niitä kahta edellistä emolevyä. Ja sitä teki myös Soundissa ollut haastis. Kyllä minuuki vituttas jos ihmiset alkais tappamaan itseään tollasten paraatimiehien vuoks. Siis jos olis yks niistä paraatimiehistä. Onhan tää melko samankaltaista kun Black Paraden stuffi, tää vaan on tällasta masssavirtauksen mukana tulleiden vaikutusten tärväämää pop rockia. Harmillisen monen bändin musiikille käy näin nykypäivinä. Kun aito tavara ei enää myy tarpeeks hyvin niin sitten ollaankin jo samassa veneessä Justin Bieberin kanssa. NRJ:n sahatuimmissa ja ollaan niin fööörever tän tavaran kanssa että "Tätä ei tulla koskaan unohtamaan" Ja kaikkea muuta "Uudet tuulet puhaltaa" -paskaa.
Musiikki kuolee, mutta sitä pidetään rahan avulla hengissä. Tervemenoa, mie jätän tämän yhtyeen tänään. Ainakin uuden levyn. Mie en halua kuunnella tällasta.
Kuuntelen jo 8:tta biisiä, ja kovin moni on takonut samankaltaisella kaavalla tajuntani läpi jättämättä sinne kummempia jälkiä. Kaikki biisit kuulostaa Na Na Na:lta. Ja tässä 8 biisissä on joku Gorillazmainen japponi ääni. Jihaa, vanha vitsi.

Mutta nähkäämme, millainen on tuleva slovari, joka tämän levyn saattaa vielä hyvällä tuurilla pelastaa. Jos sellaista on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.