IRC-Galleria

Olen elämys.Torstai 21.07.2011 20:14

Otan aurinkoa.
Poskella valuu noro. Silmästä. Itkenkö, vai hikoilevatko silmäni!?
Kuumaa on kolmisenkymmentä astetta varjossa ja makaan pihalla badenbaden-tuolin patjalla. Reidelläni kävelee murahaisia.
Luen Tarua Sormusten Herrasta ja alan olla varma, että Legolaksella ja Gimlillä on säätöä. Käyn tekemässä itselleni juomaa. Laitan siihen vissyä ja ananasmehua. Kalauatn parit jääkuutiot messiin ja kurppasen litkun muutaman minuutin sisään. Nenääni haisee maalinpoistoaine ja märkä koira. Toinen koiristamme täytti tänään 4 vuotta ja siitä hyvästä heitin sen päälle sankollisen vettä. Se ei oikein arvostanut sitä. Hylkään kirjan luettuani yhden sangen pitkän luvun ja otan laukustani kännykän ja kuulokkeet. Isken tatit korviin ja annan soida sekoituksella milloin In Flamesia, Nightwishiä, Weezeriä, Kotiteollisuutta, JVG:tä, Stam1naa, Gorillazia ellei jopa Mokomaa. P.O.D:n It Can't Rain Every Day sai taas ajatuksen kulkemaan lujaa. Mutta meno ei ollut sentään yhtä luja kuin viime yönä kun valveunissani olin näennäisesti laittanut kello 12 itselleni puhelimeen muistutuksen joka sanoi: Savupiippu.
Nukuin todellakin huonosti. En ole vielä käynyt uimassa. Ja voi olla että menee iltaan/yöhön. Leffassa saattaa vierähtää pitkään. Toivon seuraa sinne itselleni. On kammottavaa uida yksin. Tuollaisissa muinaisissa suppa-lammissa lymyää jättihaukia ja Iku-tursoja. Pelkään siis tosissani että vielä jonain päivänä, että joku nappaa minua jalasta kun uin ja vetää mukanaan pohjaan ja syö silmät päästäni ja imee ihoni verille, mädättää lihat ja läskit mudassa ja tekee hampaistani helminauhan.

Nyt päätäni särkee ja olen hieman värikkäämpi. Suoristin hiukseni, jotka leikkautin tuossa kello yhden pyörteillä ja nyt venailen siskoani, jonka kanssa lähden leffaan.
Yritän samalla kasailla uusia soittolistoja Spotify:hin. Pitkänpuoleinen urakka tiedossa erotella kaikesta musiikista ne laadukkaat kahteen eri kastiin. Soittolistojen nimet on To Relax ja Not To Relax. Kertoo kaiken. Simppeliä. Ehkä liiankin. Suorastaan typerää.

Ja nyt antakaa anteeksi. En olekaan elämys!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.