IRC-Galleria

PERSIKKAPOSSU

PERSIKKAPOSSU

Vammaava, tunteeton paska

Viikonloppu~Sunnuntai 25.04.2010 19:10

Tää viikonloppu oli taas kaikkea kivaa täynnä. Ööö, perjantaina mentiin koulun jälkeen Nekon kanssa hesaan. Käytiin hakemassa mun peruukki (yay!) punanaamiosta. Jah jah si hengattiin hetki kampissa ennenku mentiin Kaisaniemeen. Siellä tanssittiin jaa sit Zakkun tuli sinne. Hippaakin tuli leikittyä Nekon kanssa! Lopulta ajauduin umpikujaan, suunnistukseni kun on mitä on..

Sit syötiin jätski ja mä menin vähän sekasin. Sit me mentiin jonnekkin ja tehtiin jotakin.. Niin! Sitte käytiin hakee vappuhiusvärejä tiimarista ja sit mä tein Nekolle raitoja ja Neko mulle! Niistä raidoista piti tulla sinisiä, mutta lopulta ne olikin violetit.. No jaa, violetti rules!!

Illalla sitte päätettiin kysyy jos Zack vois tulla Jäkeen. Hetken aikaan mietittiin mitä tehtäis ja lopulta Zack tuli meille yöks. 8)

Juotiin monsterii, katottiin elokuvia..(-Pung, päng, firepowerr!) Ja valvottiin neljään. Yritin mä siinä tehä läksyjä, jotta mieli virkistyis.. Yheltä tuli eräs humalainen ihminenkin kotiin. No se meni nukkumaan aika nopeasti.. Sit tehtiin jotain mistä en paljoa muista.. No kummiskin, puol neljä samuttettiin valot ja mentiin peittojen alle. Sit viel juteltiin ja sit neljän aikaan kävi niin, että mä nukahdin jotain viidekstoista minuutiksi. Lopulta heräsin siitäkin. Ainut mitä mä siitäkin muistan oli se ku mä taisin kysyä Zackiltä, että eikse saanut unta ja se säikähti sitä. Sit Zack kysy, että heräsinkö mä ja mä sanoin siihen, että en ollu edes varma nukahdinko mä.. No lopulta mä sitten nukahdin. Kokonaan.

Lauantaina me sitte herättiin vähä jälkeen kaheksan. Jopa Zack heräs (tietystä syystä) jo silloin, ilman herättämistä. Ja tota.. Sit me maattiin siinä ja lopulta mentii syömään aamupalaa yhentoista aikaan.

Myöhemmin me sitte mentiin ulos. Mentiin mettään ja mä näytin yhen sortuneen sillan, jonka läpi virtas puro/joki, tapasen paikan Zackille. Sit leikittiin extremesti ja mentiin sen "sillan" yli ja lähettiin suunnistaa jonnekkin metsään. Lopulta päädyttiin jonkun ihme tyypin tontille. Oikeella puolella kulki se pieni joki eikä meillä ollu mahollisuutta mennä yli. Jatkettiin matkaa, mutta seki stoppas sellaseen työmaahan jota me ei voitu ylittää. Käännyttiin ja mentiin takasin sen ihme tyypin tontille. Siellä sitten oli sellane kaatunu puu, joka ylitti sen joen. Eiku yli vaan siitäkin. Mä menin eka ja Zack tuli perässä. Joki ku oltiin ylitetty, me päädyttiin pururadalle. Sieltä sitte mentiin kuntolaitteille ja hilluttiin niissäki sitte hetki kunnes rupes näyttää siltä, että kohta sataa. Mentiin sitte kotiin ja sain auttaa äitiä, jossain ihme jutussa.. -.-''' No kolmen aikaan me lähettiin mummille ja neljältä Neko sitten tuli hakee Zackin sieltä. Mä sitten lagitin mummilla loppu illan. Tai no mun ois pitäny olla vaan ilta siellä, mutta lopulta mä nuokuin niin pahasti, että jouduin jäämään sinne yöksi.. ^^" No ei siinä mitään. Mummi meni nukkumaan yheksältä ja mä menin kaheltatoista.

Aamulla sitten lagitin mummilla ja tein hienopesun käsin. Puol kaheksi sitte ABC:lle moikkaa Virpiä <3. Hengasin Virpin ja Juulin kanssa sitte kolmeen kunnes niitte piti lähteä. Tulin kirpparin kautta kotiin ja kohta sitte meen pelaa Narutoa. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.