IRC-Galleria

PERSIKKAPOSSU

PERSIKKAPOSSU

Vammaava, tunteeton paska

Ja paskat.Torstai 17.06.2010 23:38

Eilen pikkusisko täytti kymmenen (<3) ja sillä oli "kaverijuhlat", eli se pyys kavereita juhlii sen synttäreitä. No mä en ollu ees himassa vaan lagitin mummilla. Noh, siellä lagitin, lagitin ja vielä kerran lagitin, kunnes menin koneelle. Rupesin kattelee Soul Eatterii (Soul~~<3) ja sitten yhessä vaiheessa mummi lähti jonnekkin pippaloihin. Oltiin sitten Karon kanssa hetki kahestaan siellä, kunnes sekin läks jonnekkin. No mä päätin sitten syödä jäätelön. Niin tein ja samalla juttelin Nekon kanssa mesessä ^^. Mitä nyt tunnin-kaks olin yksin mummilla kunnes ennen yheksää lähin kotiin. Kotona sitten rupesin pomppii trampalla (ainii me oltiin saatu sellanenkin! XD) ja vähän väliä loikoilinkin siinä. Sitten Viki tuli kotiin kahen kaverinsa kanssa ja ne tuli pomppii sitten myös trampalle. Noin kymmenen aikoihin menin sitten sisälle juttelee Nekon kanssa ku hän soitti.

Sit perkele kesken keskustelun kännykkä rupes hälyyttää, että "akku lopussa" ja menin ettimään laturia. No saakeli kännykkä sammu sitten paria sekunttia ennen kun olisin saanu sen lataamaan! >.<'' Sekin kapinoi mua vastaan!! Ò.Ó

Ja sitten menin nukkuu Mikun sänkyyn ku mun oma peti pöllittiin (no ei vaineskaan) siinä koolmen paikkeilla? Aamulla sitten heräsin ku Viki leikki jotain randomia kaverinsa kanssa (hieman kovaäänisesti... -.-").

Kuitenkin, tänään (wuhuu) aamusta lagitin ja kattelin jotain vanhoja nauhotuksia ja Muumio- leffakin tuli katottua. Äiti lähti töihin yhen aikoihin ja ja Karo lähti kahen aikaan jonnekkin ja Miku heräs neljän aikoihin.. Juu jossain siinä main. ^^ Se oli sitten hetken koneella kunnes mä pääsin jossain viiden aikaan, maybe? Kohta varmaan meen pomppii vielä trampalla ja kaikkee siistii!

AI JOO, TOSIAAN!! Sain sitten yöllä Nekon ripari kortin valmiiksi ja mä en oo syöny mitään järkevää koko päivänä! Pelkkiä herkkuja ja kyl tossa kerran tuli nuudeleitakin syötyä!! XDD Terveellistä, kyllä!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.