IRC-Galleria

PERSIKKAPOSSU

PERSIKKAPOSSU

Vammaava, tunteeton paska

Weekend~Maanantai 13.09.2010 18:44

Viikonloppu oli taas aika mahti.
Perjantaina Pukinmäkeen (myöhästyin ekasta junasta) ja siellä sitten koko kaks päivää sen menninkäisen luonaa~ Tuli tavattua myös uusia henkilöitä. =3

Lauantaina sitten stadiin hilluu KHR- porukan kanssaa. Aamu oli ollut vähän hidas ja näin mutta mitä siitä! Tuli tavattua..... Ainakin 7 uuttaa ihmistä~ Pesismailakin piti jättää matkasta, tietyistä syistä...
Hilluttiin sitten mangapäivillä ja muuten randomistii. Illalla pelattiin pullonpyöritystä ja lopulta oli pakko lähtee, vaikka se yks väitti ihan muuta... Puksuun päästyä sitten syötiin ja mentiin nukkumaan jo kai ennen yhtätoista... Mä nukuin siinä vaiheessa jo melkein seisoaaltaan.

Ja:

SE PERUUKKI EI VIELÄKÄÄN OLE MUN LEMPPARI, MUTTA MIKSI IHMISET VÄITTI SITÄ HIENOKSI?

Sunnutaina meidän PITI mennä stadiin, mutta se jäi, koska Zack ei ollut ihan kunnossa. Koko päivä sitten lagattiin sängyssä. Mun piti lähteä viiden- seitsemän välillä, mutta se vähän veny jälleen.... Juna Puksusta Keravalle lähti kaheksalta. 20.20 olin Kervossa ja odotin R- junaa sitteen siinä sellaset parikymmentä minuuttia. Sillä sitten Jäkeen ja kotia kohti.
Kotimatka itsessään ei ollut sellanen ku ajattelin. Joku hämärä tyyppi seuras mua ja jos mun silmissä ei paljoa häikännyt sillä tais olla joku pitkä rautatanko tai jotain. Pakoon vaan ja piiloon. Lopulta pääsin sitten kotiin ja sitten tulikin vapina med itkunpurkaukset.

Kiitos vielä kerraan~♥ En tiedä miten olisin selvinnyt kotiin ilman sua. n__n

Ja kiroan sen ihmisen, joka keksi noi hemmetin kokeet.......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.