IRC-Galleria

PERSIKKAPOSSU

PERSIKKAPOSSU

Vammaava, tunteeton paska

Karvoja menneisyydestäSunnuntai 13.02.2011 20:35

Lauantai:
Heräsin viittä vaille yksitoista ja menin alas. Iskä oli lähössä Hanskille koneen kanssa eli konelle ei päässyt. No koska en päässyt koneelle rupesin katsomaan Sensulta lainaamaani Saksikäsi Edwardia~~ <3 Se sitten katsottiin ihan fiilareissa.
Leffan jälkeen menin leikkimään meikeillä Sweeney Toddin inspiroimana. Meikkasin itteni melkeen kuolleen näköiseksi, otin siskon mekon ja kengät ja rupesin sitten räpsii kuvia. Hetken aikaa siinä sitten kuvia oteltiin ja sitten vähän siistin ulkonäköäni ja lähdin Janskulle. Janskun kanssa sitten loppu ilta. Katottiin Sweeney Todd, meikattiin vähän lisää, kateltiin Johnny Deppin vidoita, tupeerattiin hiuksia...

*Kävellään, vanhahko pariskunta tulee vastaan ja kävelee ohi*

Cami: Kuvittelenko mä vain vai kiihdyttiks noi vauhtia meiän kohdalla?
Jansku: *Reps* Tais kiihdyttää.


:D

Sunnuntai:
Herättyäni taas katsomaan Saksikäsi Edwardia. Kahden aikoihin meikkaamaan ja pukemaan ja sitten lähin ulos etsimään kaupoista jotain Johnny Deppin elokuvia. Ensin Helmeen, sitten cittariin ja lopulta keskustaan filmtowniin ja prismaan. Kyllä siinä kolmisen tuntia käveltiin, mutta onneksi iskä tuli sit hakkeen prismalta. Nyt ajattelin päättää iltani koneella katsoen Päätöntä ratsumiestä.

Tämän viikonlopun aikana olen katsonut:
Saksikäsi Edward 2x
Sweeney Todd
Tourist
Päätön ratsumies
Cry Baby
Private Resort
Pieni Suklaapuoti

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.