IRC-Galleria

PIILAPIILA

PIILAPIILA

Don't let the bitterness steal your sweetness.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

! no hohhoh..Torstai 14.07.2011 23:57

Valitse kymmenen ihmistä ja kirjoita, mitä haluaisit heille sanoa.

1. Mua ärsyttää vieläki ku paskoin kaiken sillon joskus kauan sitten, sä olit tärkeet, SÄ OOT TÄRKEE. vaikkei nähäkkää usein. oot niin kaunis!!! sun kanssa on helppo olla c: ♥ Ikävä sua, harmi ku nähään ja jutellaan niin harvoin.

2. En tiiä mitä tekisin ilman sua, oot yks tärkeimmistä vaikka ei nähäkkää päivittäin. kummatki ollaan muututtu mut ei paljoo. silti aina sama paska läppä lentäää ku nähään. sulle kerron kaiken mahdollisen mitä ny haluan ääneen sanoa, kiitos siitä että jaksat kuunnella mun paska ihmisuhde juttuja joita ei edes ole koskaan ollutkaan. oot ykkönen♥

3. En tiiä mitä tapahtui, en todellakaan tiedä. Alkuvuodesta oltiin hyvis väleis, sulle oli helppo puhuu, tutustuttiin ja meil oli usein hauskaa, mutta pystyttii puhuu henkeviäki. Mutta nyt ku kesä alko.. nii ei olla edes nähty. Suunniteltiin kaikkee, mikää ei totetunu, shit happens. Tää on tyhmää, sä oot paras. Mut ei voi mitää. Tuntuu siltä että vaihoit possee kesken kaiken.

4. Haluan tutustua suhun paremmin! Siitä oon ihan varma. Vaikutat niin mukavalta ja hupsulta. Ja meissä on jo paljo samoja juttujakin. outoja vainoharhasia forever aloneja tms. :D Ja oot yks kauneimmista ketä tiedän. Toivottavasti nähään viel kesän aikana c:

5. Oot tärkeä mulle koska oot sisko. En kerro sulle ihan kaikkea mitä oon pienen elämäni aikana tehny, mutta sä oot mun sisko kuitenkin aina!! perittiin onneks kummatki hyvä huumorintaju iskältä, ei ainakaa tuu tylsää. Aina ku nähään niin sun kans on pääosin aina kivaa. Hihi, tuun sinneppäi pian. Onneks ollaan ihan hyvissä väleissä.♥

6. Joo. Sä olit paras, ja oot kai vieläkin, myönnetään. Sun kanssa oli aina parhaat mesekeskustelut, soittelinki aina silloin tällöin. Sieläki kävin, mut sit mä... ja säki, paskottii tää.. Ei olla enää juteltu, mä en pysty. Koska sattuu. Mutta sä oot silti paras. Ja mä toivon että sitte jos ja kun pystyn jutteleen sulle, että sä et olis vihanen tms.

7. Sut oon ''tuntenu'' jo kauan. Lapsuuden kaveri. Vasta muutama kuukausi sitten juteltii ekan kerran piiiiiitkään aikaan. Ja se on ollu ihan jees ratkasu. Koska sun kanssa on kiva jutella ja hengailla, sillon harvon ku niin käy. Musta tuntuu että oon jotenki satuttanu sua, ja oon siitä pahoillani jos näin on. Höpsö.

8. Ei olla juteltu piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkään aikaan. Mä oon monesti meinannu tulla sanoon sulle jotain tääl gallerias, mutta sitten se on aina jääny. Sä olit ihana ja oot tosi kaunis. Harmi ku meidän ystävyys loppu niin lyhyeen...

9. Oih. Sä oot aina niin mukava, vaikka nähdäänki tosi harvoin. Nytkin on sua ikävä. Sun kanssa parhaat läpät ja muutama kömmähdyskin tapahtunu. Jutellaan harvemmin ku ennen, mutta ei se mitää, toivottavasti nähään taas. c:

10. Sait kunnian olla viimenen. Joo oot tärkeä, myönnän. Oot jotenki aina ollu, vaikka välillä on tullu piiiiiiitkiä kausia ettei olla sanottu mitää toisillemme. Eikä olla puhuttu toisillemme niinkää ongelmistamme sillai. Mutta sä oot ihana, hauska ja tyhmä♥ Tuun joskus käymään siel tampereella sitten sun luona, varmasti!c:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.