IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Ketä kiinnostaa kenelle Kanki-Kaikkonen tekstaa?
Ketä kiinnostaa Tukiaisen Jossun toilailut?
Mikä vittu siinä on että Matti Nykänen on joka-vitun-ikisissä otsikoissa?
Minäki voisin kirjotella kuinka mun pillu kutiaa ja mainostaa jotain uutta ry(y)ppyvoidetta, mutta kuka niitä ostais, pitäis olla joku Mervi Tapola kaupittelemassa mustaa makkaraa, johan ostoprosentit nousisi. Ketä oikeasti kiinnostaa jonkun Ilkka Kanervan tekstailut (lue sekstailut) jonkun virolaisen rotkon kanssa ja että Kaikkosen mulkku sekstaa sille seuraavaksi. Onko Suomen hallitus pikkasen vajonnu alas? Italian Berlusconikin (ihan vitun sama miten kirjotetaan) haukkui Suomen ruoat ihan lyttyyn "paskinta mitä ikinä olen syöny". Mut eipä sillä itelläkään kovin hyvin mee. Äijä on 72 ja hakee avioeroo...
Eiköhän kaikille ole tullut jo selväks, että jos Mervi sanoo kaatuneensa, niin todellisuudessa Matti on vähän käyny vetelemässä "mustaamakkaraa" palasiks. Ja vaikka Matilla olis parikymppinen ämpäriaivo kierroksessa, se palaa ennen pitkää Mervin helmoihin. Niinkuin mummoni tänään totesi "kunnes kuolema ne erottaa."
Ja tää Tukiaisen plasticface...... "Lollot heiluen Luxiin juoksee vetyperoksidi tää" Enkä morkkaa nyt ollenkaan Klamydiaa, loistava biisi "Pienen pojan elämää" mutta tähän Ilkka Kanerva sotkuun paremminkin "Tukiaisen elämää" tai "Suomen kansanedustajien elämää"

Jasmin <3 Matti Vanhasen uuniperunat

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.