IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Avaudumpas vaikka taas!Keskiviikko 05.08.2009 04:38

Naurattaa ihmiset, jotka ei voi lähtee meikittä esimerkiksi kauppaan. Tai eivät anna sotkee naamaansa ryyppyreissulla. Itsehän olen aina turpa mudassa ja sormet verillä. Tänään olin ihan vitun räjähdyksen jäljiltä käymässä ässässä ja ei saatana kun ihmiset sai taas aihetta kattoo minua. Ensinnäkään en ollut käyny viiteen päivään suihkussa, näytin rataharakalta hiuksissa roikkuvien kaljatölkkien korkkien kera, kädet täynnä rivoja tekstejä höystettynä kirkkoveneillä ja vedin perässäni pyörällistä matkalaukkua.
Mitä se sellainen festarielämä on jos on suihku ja pitää näyttää linnanjuhliin lähtevältä hepenehempukalta? Kuten oletuskuvastani näkyy, minä osaan pitää linnanjuhlat linnanjuhlina ja itseni festarien jälkeisenä paskakasana. Lisään tähän vielä yhden ärsytysryhmän, nimittäin haluun_vaan posekuvii_joissa_näytän_vain_parhaat_puoleni JA __BLURRIN_ !!11!! SIIS MITÄ? Miksi jokaisessa kuvassa galleriassa täytyisi olla kuvankaunis? Yksikin syy, anyone?
Ainiin, eihän ihkuteini galtsufeimiks pääse muutakuin Paul Frankilla, Dolce&Gabbanalla (HAHAAA MINULLA ON D&G LASIT !!!!111! S4l33 f4m3<33), Versacella ja Luis Vuittonilla. Nyt vituttaa, mutta KoneHelsinki auttaa saatana.

Terveisiä satiaisilta yleissaunan lauteilta <3:lla PIUSA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.