IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Leivänpaahdin, koska Hitler...Maanantai 21.06.2010 20:15

Kodinelektroniikka ja muu niikka pilasi elämäni.

Kummasti pamahti yksi kerta digiboxi, juuri kun sitä "vähiten" tarvitsinkin. Enkä toki osaa käyttää leivänpaahdinta. Ja lamputkin joko poksahtelee tahi niitä ei ole ollenkaan. En ole asunutkaan tässä kämpässä kun puolitoista vuotta ja minulla ei ole _yksiössäni_ olkkarin lamppua. Olenhan sokea myyrä.

Puhelin... Kehtaako tästä edes kertoa? No kerron kuitenkin. Mikään ei ole yhtä hyvä kuin LG:n ÄLY_PUHELIN satakolmekymppiä -for what?

-Ensinnäkin puhelimeni sammuu kolme kertaa ennen kun saan viestin kirjoitettua loppuun. Eikä ne tietenkään tallennu luonnoksiin. Kolmen viestin pituus tipahtaa kolmeen sanaan kun ei jaksa enää näpyttää sitä samaa saatanan viestiä

-Toiseksi kamerasta ei saa ääniä pois vaikka laittaa äänettömälle koko toosan. Missä salakuvaamisen ilo??!! Kuvaan siis vaan sammuneita. Ja värinää ei saa päälle jos samainen kapistus on äänettömällä. Omia tiloja EI pysty laatimaan.

-Kolmanneksi En saa omia kuulokkeitani kiinni vaan ne älgeen paskanapit, jokka putoo korvista ja menee hermo.

-Neljänneksi eniten vituttaa viestien kirjoituksen "ympätään samaan näppäimeen tuhat toimintoa ja lauseesta "Moi, nähdäänkö huomenna kun pääsen töistä?" Muotoutuu "Mo i. Naidaanko huo enna un paasen töi s ä=" Kiva lähettää pomollekin viestiä.. naidaan huomenna.

-Viidenneksi, nyt vituttaa niin että jos koska verenpaine.......

Läppärit. SIIS LÄPPÄRIT. Sammu nyt sinäkin saatana. Enkö saa katsoa pornoa ja jutella mesessä samaan aikaan? En varmaan. Sehän olisi sama kun masturboisi kun kaveri on kahvilla.

Televisio -ja ne luvat. Saanen kertoa, että luvat on kalastajille ja kouluampujille. Älä siis peitä ovisilmää, jos haluat, että avaan oven.

iPod on maailman turhin keksintö, samoin Sennheiser HD-201 Kun kuuntelet iPodia (jos nyt ensin saat ladattua siihen musiikkia i_FUCKING_Tunesilla niin se on jo sinällään maailman 666 ihme. Sennheisereihin, noihin paskoihin palatessani. Miten saan aurinkolasit ja ne samaan aikaan päähäni näyttämättä idiootilta, kun lasit killuu ilmassa nenäni yläpuolella? Varmaan nenäleikkauksella sitten.

Kamerat. Ei tunnista muistikorttia.

Mikroaalto vittUUNI, hienoa kun joutuu itse olemaan kellona koska ruoka pitää ottaa ulos. Ei toimi "PLING" ei. Kännissä jos JA KUN meet tekeen vähä roiskeläppää, niin aamulla saatat herätä palokunnan sisälleryntäykseen nälkäisenä ja kämppä tuhoutuneena tai vaihtoehtoisesti; et enää herää.

Ja jos nyt verenpainemittari olisi käytössäni, veikkaisin, että sekin halyttäisi "dead dead dead"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.