IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

VIHAMaanantai 08.10.2007 00:26

Syötin sähköä aivoihisi ja tiesin ettet kuitenkaan kuuntelisi. Kehuit ylipitkiä ripsiäni ja poltin ne siksi että vihaan sinua. Maan alla asuu saatana se joka on tulessa palava. Ota pätkä narua tee siihen kaksi oikeanlaista solmua. Voin ottaa kunnian ja pujottaa sen kaulaasi, potkaista tuen jalkojesi alta ja nauraa paskaista naurua. Tartun veitseen veriseen ja tiedän, että veri on Messiaasta. Senkin olen lahdannut matkallani kohti perkeleen punaista mattoa.
Nautin kutittaa ihmisten jalkapohjia, tietenki siihen saakka että sakea veri valuu. Sittenpähän ne tietävät ketä rakastan ja ketä vihaan. Raiskasin elämäsi pahuudella, sä vaan huusit etten saa valehdella. Siitä perverssi himoni vain yltyi. Lihan palat lentää ja suonet päästä katkeaa.
Olen niin helvetin paha, mutta masokistisilta, osin sadistisilta ajatuksiltani en sitä edes huomaa. Leikkaan hiukseni kirveellä, sillä samalla paloittelen sydämesi niin moneen palaan kuin vain ikinä pystyn leikkaamaan. Sen kyllä varmasti teen ja osaan! Tuhkaan en jää makaamaan, tulessa on hauskempaa. Palovammoja rakastan, ihoni aina sulatan. Sinä raiskasit minut sisältä fyysisesti ja henkisesti. En jaksa välittää, musta kuohuu vain viha, viha, joka mua kasvattaa. Vitun pentu, katkaisen kaulas tylsällä terällä. Helvetin urpo, kyl osaan itsekin masturboida. Siihen leikkiin ei tarvita kuin yksi, siihen leikkiin tarvitaan vain käsi ja veitsi.
Kuuntelen saatanan sanoja, en muista ehtoollisen asetussanoja enkä kovin montaa rukousta. Pääni täyttää kuolema, päähäni muutti saatana. Katso silmiä punaisia, ne vihasta on pois tuleva. Vihaan sinua ja nautin siitä. Polvistu eteeni ja mua vitusti kiitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.