IRC-Galleria

Paha_Asia

Paha_Asia

Huumorintajuton kukkavittutäti.

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 29.02.2008 01:34

Mää en jaksa, en kerta kaikkiaan jaksa! "Välilihahampurilainen" on oikeasti NIIN kulunu, vanha ja huono vitsi, että miten joku jaksaa päästellä kyseisiä aivopieruja?
Ainiin, aamu alko loistavasti. Joku saatanan aasi oli tallustellu ties mitä mönjää sisältävillä kengillä aasi-aitauksen puolella, ja totta kai oikeen pyyhkiny sitä paskaa kengänpohjista lattiaan. Arvatkaapa huviksenne, lähtikö se paska siitä lattiasta. Ei. Ei edes kraftilla(rasvanpoistoaine). Lattiaan jäi niiden jälkien ympärille vaalea läiskä, että lähtipä ainaki pinttymiä vähemmäksi.
No, sitten tulee Destian pojat käymään, ja melkeenpä poikkeuksetta kaikki ottaa saman annoksen, minkä ensimmäinen tilaa(kummaa mielestäni). Eiköhän sitten tänään tullu väännettyä kokonaista neljä kerrospekonihampurilaista heti aamusta <3 Voi että pojat, syökää mielummin sitä kepappia, jooko?
Veeiituttaa. Huomena, ko pääsen seiskalta kotia, lämmitän saunan, aukasen kalijan ja alan nauttia vappaasta viikonlopusta. Illalla ehkä klamydiaa kattomaan sitten, wuhuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.