IRC-Galleria

Paha_Asia

Paha_Asia

Huumorintajuton kukkavittutäti.

Uusimmat blogimerkinnät

Tämmöne parisuheutelu löytyLauantai 08.08.2009 06:31

- Minkä ikäisiä olette? ♥ Janppa 25 ja mie 21

-Kuinka kauan olette seurustelleet? ♥ Reilut 4 vuotta

-Milloin näitte ensimmäisen kerran? ♥ Ehm, nelisen vuotta sitten keväällä...

-Oliko rakkautta ensisilmäyksellä? ♥ Sitäpä juuri :)

-Miten seurustelunne alkoi? Kumpi teki aloitteen? ♥ No päiväksi päätettiin 9.5, ja ei oikeestaan kumpikaan tehny alotetta... :D Koskaan ei kysytty et "alaks olee" tai jotain muuta vajoa.

-Kuinka usein näette toisianne? ♥ Joka päivä

-Kuinka kaukana asutte toisistanne? ♥ Saman katon alla :P

-Mitä teette yhdessä? ♥ Mitä millonki, leffaa, telkkaria, lenkkeilyä, koirapuistossa tönöttämistä, kotihommia, kyläilyä...

-Mitä haluaisit tehdä oman kultasi kanssa? ♥ Just nyt ois ihana mennä mökille ihan kahestaan.

-Riitelettekö paljon? ♥ Kinastellaan varmaan joka päivä, mut se on meijän tyyli :D Hyvin harvoin riidellään.Ja jos riidellään, niin pyritään siihen, ettei vaan huuettas ja mesottas, vaan keskusteltas.

-Miten saatte riidat ja erimielisyydet sovituksi? ♥ Puhumalla ja vähä mökötetäänki puolin ja toisin.

-Tuntuuko siltä, että voisit seurustella kultasi kanssa vaikka loppuelämäsi? ♥ Mihinpä tästä lähtemähän, hyvä olla näin :)

-Itketkö koskaan kultasi nähden? nauratko? ♥ Kyllä tähän taipaleeseen on mahtunu itkuja ja iloja, ja itkuja pitkästä ilosta :)

-Entä itkeekö hän? nauraako? ♥ Joo, tosin Jamppa ei itke ihan vähästä ja hyvä niin. Viimeks taisi vähän tirsauttaa ku oli kuolemantappaus suvussa.


-Kultasi hyvät puolet? mikä on hänessä ihaninta? ♥ Pitkä pinna, rehellisyys, avoimuus ja se et Jamppa ei ikinä millonkaan tekis mulle mittään pahhaa. :) Niistä, jotka mulle tekkee pahojaan, ei sitten puhutakkaan.

-Entä huonot puolet? ♥ Joskus sais olla vähän säpäkämpi esim. lähtemään johonkin tai tekemään jotain...

-Mikä on ihaninta/suloisinta/romanttisinta mitä hän on sinulle tehnyt JA sanonut? ♥ Nooo viime kesänä käytiin Naltsussa kattoon auringonlaskua(yhyök miten ällöä) ja eiköhän se "mää rakastan sua" ole ihaninta kuultavaa :)

-Entä kamalinta? ♥ Hmm, enpä muista et olis mittään ylikamalaa sanonu.

-Oletteko kihloissa tai naimisissa? ♥ Ei ja jos naimisiin joskus pittää mennä ni se saa olla pikatoimitus maistraatissa ja pullakahvit appivanhemmille :D

-Missä ensisuudelmanne tapahtui? ♥ Haaparannan Neton parkkiksella :D Paikka olis voinu ehkä olla toinen, mut sus siunakkoon ko meinas lähteä jalat alta...

-Pidättekö usein käsistä kiinni esim. kaupungilla? ♥ Aika usein, ko Jampalla on ärsyttävä tapa harppoa hirveää kyytiä eteenpäin, ja mie yritän lyllertää parhaani mukaan perässä. Ku ei sille voi hihnaakaan laittaa, niin pakko kait se on käjestä pittää kiini. Näyttäs aika pölijälle, jos pitäs jalasta kiini.

-Miten teillä menee tällä hetkellä? ♥ Hyvin :)

-Oletko ollut ennen näin ihastunut keneenkään? ♥ No enpä ole :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.