IRC-Galleria

Paha_Asia

Paha_Asia

Huumorintajuton kukkavittutäti.

Uusimmat blogimerkinnät

"Aiva hyvä" "SISUSISU!"Sunnuntai 14.10.2007 15:42

Olipas viikonloppu. :D Akkojenilta perjantaina Amarillossa ja voi hyvänen aika että oli hauskaa! :) Ja pääsin jopa sisälle, eikä edes kysytty papereita. Erjalta taas kysyttiin, joten voimmeko päätellä että Erja on hyvin säilynyt ja minä taas rupsahtanut? ;)
Alkuilta meni niin, että olin meikkipääkoekaniinina Erjalle, ja tuli hieno lopputulos :) Sitten jänskäkakka pöksyissä kohti baaria, ja voi sitä helepotuksen määrää ko oli turvallisesti sisällä x) En edes riehunu, yhelle tyypille jouduin sanomaan tiskillä rumasti ku meinasi tulla päälle, ja toisen jouduin avustamaan kauemmaksi ko se häiritti tyttöjä, eikä uskonu puhetta. Typeriä ihimisiä.

Lauantai meni sitten kuntsin kans shoppaillessa ja löysinki kirpparilta mokkatakin ja kolmet kengät. Yhet Aikuisten Naisten Kengät, joihin pitää uusia korkolaput. Jännittävää. Kullalle käytiin ostaan Poterosta takki ja kirppikseltä löyty sille pari paitaa :) Sitte käytiin hakemassa sille vielä yks hieno tiikeripaita baareja varten :P Niijja käytiin Nesteellä pelaamassa pelikoneilla ja voitin aboyt parikymppiä! \o/ :D Illalla saunottiin, käytiin Tinolla ja Erjalla(melkein jokailtainen tapahtuma) ja ko tultiin kotia ni tehtiin ristikkoa.

Kaikinpuolin oikein hauska viikonloppu, kiitoksia Erjalle, Suville, Helille, Tinolle ja tietenkin Jampalle <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.