IRC-Galleria

200507Maanantai 21.05.2007 01:38

11:23:15

Hellppo homma!

Nyt vois käydä pienen pyörälenkin heittämässä ennen ku menee kotia.


11:40:36

Melomaan

Melomaan tahdoin mennä, kun myötätuuleen pyöräilin, näin vastatuuleen pyöräillessä tekee vähemmän mieli. Tekee kuitenki.

Eiku en kerrokaan, ei sillä kuitenkaan olis vaikutusta asioihin.

Sitä kun yrittää hoitaa asioitaan oikein ja hyvässä järjestyksessä, puhtaalla omallatunnolla, nii siitä ei tule mitään. Pitää siis hoitaa epäjärjestyksessä. Tuleepahan hoidettua. En kyllä tykkää tästä tavasta yhtään. Menee asiat reisille, kun näin asiat joutuu hoitamaan. Menkööt siis, jos on mennäkseen.


14:13:36

Mitä en kaipaa?

Selkään puukottavia ystäviä. Niitä minulla on ollut maailman sivu...

Sitä, että asioita ei kerrota. Epätieto saa minussa aikaan huonoja asioita. Tämä täytyi jälleen kerran todistaa tänään...


14:34:59

Edellisestä merkinnästä uupuu

Ehm. Miten sen nyt laittais...

No jotain... Niinku... Nyt... Mikä se on..? Jotain... Miksi sitä nyt sanotaan..? Ei se nyt kuitenkaan ole epäonnea... Jotain, jotain... No, en nyt muista...

No paremman sanan puutteessa nyt täytyy tyytyä tuohon epäonni-sanaan.


14:41:24

Mitä minulla on?

Ei ainakaan selkäänpuukottavia ystäviä, toivottavasti, jos on, saa tulla ihan rehellisesti tunnustamaan.

Välillä tuota tietojen panttausta esiintyy, olen huomannut, mutta mitäpä siitä? Onneksi tätä on vain ajoittain. Ja vain hyvin harvojen ihmisten kohdalla, tosin heidän kanssaan en liiemmin olekaan ollut tekemisissä sitten... Liitukauden, tai jotain.

Viimeisestä kategoriasta, jonka aluksi unohdin, jaa-a. Mitäpä siitä sanoisi?


14:58:16

Oli kiva nukkua

Sitten heräsin. Puhelin päältä olisi pitänyt laittaa. Mukavasti makoilin. Samoihin hommiin takaisin. Ulkona tuulee, sisällä lämmin. Sisällä mukava olla. Takaisin unten maille loikkii hän, isän nojatuoliin. Nojatuoliin nukkuu. Hyvin nukkuu. Päätä ei särje illalla enää, näin toivon. Itse asiassa ei särkenyt, ennen kuin nukahdin tähän nojatuoliin. Tasaisemmalle alustalle nukkumaan täytyy siirtyä. Aivot verta saavat. Eivät kuole hapen puutteeseen. Näin täytymäs tehdä, ettei Pauli kuole mukavasti nojatuolissa nukkuen.


15:22:51

Ei auta

Päätä särkee. Ei voi nukkua. Sellainen päänsärky on huonointa laatua, jonka kanssa ei voi edes nukahtaa. Nyt sellainen on. Syödä täytymäs, sillä toivottavasti lähtee. Pää tulessa. Kivaa ei ole kellään. Ainakaan minulla. Vaahtosammutin tuokaa. Aivot palaa, siltä tuntuu. Ravinnepuutos iski niin kuin eilen. Eilen olin sen takia a) kettumainen b) vielä kettumaisempi ja c) ihan sekasi loppuillasta. Sitte vielä väsymys siihen päälle ja Pauli on pahana. Jos ei muille, niin itselleen. Sitä en halua, joten syönti on nyt prioriteetti numero yksitoistakymmentäyksi.


22:21:37

Hälytyskellot soi

Kaikilla kriisi. Uskomatonta. Tai aika usealla. No, se kertoo vaan siitä, että on elämää. Itsehän suosin vain pitkäkestoisia ja hyvin lieviä kriisejä. Tai sitten tuhoisia, mutta lyhyitä ja harvoin toistuvia. No, tuo jälkimmäinen kyllä soveltuu kumpaankin kastiin. Ihan turha murehtia asioita. Ei ne siitä kummene.


22:38:57

Melomaan tekis vieläki mieli

Myrkkypaperille sanoja syntyy,
sielun puhdistaa.
Toivon liekki pieni sanoista syttyy,
hetken lepattaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.