IRC-Galleria

Paperiperhonen

Paperiperhonen

Uusikuu♥♥♥!!

jeei.<3Perjantai 26.09.2008 17:00

tänää vaa ku oltii marikan kaa tehty se äikän koe aine ni lähettii vaa tallille :DD haha joo ja saatii pikkuse juosta bussii ja oli tosi kiva meinasin saada jonku astmakohtauksen ku yritin siin juosta joku miljoona kiloo painanvan laukun kaa ja toppatakki pääl juosta vittu jotai mäkee ylös. ja sit viel oma paino :DD mutjoo ehittii<3!

jjoo ja sitte nii mentii kattoo maijaponii ja sen kaveri fanta oli aik norsu ja sil oli pitkät korvakarvat :D <3 mutt maija oli just söps<3! joo ja tuol oli kunnon eläintarha, jotai kanoja ja lampaita ja muita :D ja ne lampaat oli nimeltää öö elsa ja beeta?? tai jotku tommoseett.. :D ja kanat oli karvajalka lajiketta ;O hjehh ja sitte siel oli hullu koira jol oli karvat pystys joka ei ollukkaa hullu ja sit jok pieni karvanaama ja joku superiso karvapallo ja sit siel oli mustii neekerietanoita ;DD meinattii et perustetaa etanafarmi<3!

mä: "onks tääl kalkkunoitaki??"
Marika: "öö.. tä? noi on kanoi."
mä: "mut eks kalkkunat sano tollee?"
Marika: "eiku kukko."
...
mä: "ainii, ku 'kukko kiekuu!'" :DD vitsit olen fiiikkssu..

"voi tää yks etana on menettäny kotinsa.." nyf<3

Marika: "nii tätä tekee koko ajan mieli nipistellä" :DD reiluuuu. maija oli khyl aik nallekarhu<3 haluisko seki kaljuks?? :DD <3

jjoo, oli hauskaa, hha <3 ja hei ehittii viel kouluu syömääki; onneks ku oli jätskii! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.