IRC-Galleria

Patteri_Koo

Patteri_Koo

Kossumafia.

Nevamiehen TaukoruokaPerjantai 24.07.2009 19:50

Tässä joka turvenuijalle hyvä taukoruoka jos lämmitysmaholisuus löytyy... jos ei muuta niin zetorin pakosarjan päälle folioon (valametin pakosarja ei kelepaa tulee muutes paskanmakunen)... makkaaraa siinä o talvella käristetty niin miksei ny kesällä siinä menis pyttipannutki!?

Ensiksi laitetahan pyttipannut pannuun toki voin kera (määrä syöjien mukaa, puoli kiloa per lärvi ihan hyvä) ja annetahan tiristä ja tällä välin on hyvä avata hk sininen paketti ja ruveta viipaloihan niistä sopivan kokosia palasia (Vähintään 1 makkara per kilo). Sitten lyörähän makkarat sekaan ja annetahan tiristä. Ihte lisään monasti myös jauhelihapihvin palasia ja meetwursti on kans kova.

Kun pyttärisoosi alkaa olla valamiin näköstä niin aumataan ne pannun toiseen nurkkaan ja lyörähä pekonit pannulle tirisemää... Kaaretaan pekonin sekaan myös lurahus kaljaa. Ja kun nevamies on tottunut raakaan ruokaan niin tietenkään pekonia ei paisteta kunnolla kypsäksi vaan jätetää hieman purukumimaiseksi. Maustaa voi mielen mukaa... Ihte käytän RUNSAASTI suolaa (koska suolahan tekee terää syrämmelle. heh heh) Grillimauste on kans kova sana mutta sitä ei koskaa muista ostaa ja loppu rahat mene muuteski kalijaan.

Sitte lyörähä soosi paffilautaselle tai syörään suoraan pannusta miten nyt sattuu astioita oleha ja nautitaan kaljan ja tupakin kera... kokkaus vaiheessa voi toki karistaa vähän tuhkaa pannulle niin tulee hyvät höysteet.

Tässä vielä lista mitä tarvitset annoksen valmistamiseen (2 henkilölle)

1 kg pyttipannua
1 kpl HK sininen lenkki
Puolikas amerikan pekoni paketti
ja muut lisukkeet oman tunnon mukaan 3 piffiä on aika hyvä 2 lärville.
Sekä; Mäyräkoira kaljaa ja 2 askia norttia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.