IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

NoniinTiistai 10.06.2008 20:22

Jos istuskelet koneesi äärellä lueskelemassa tätäkin kirjotusta, ei taida sullakaan ilmeisesti kovinkaanpaljoa tekemistä olla, koska voin jo nyt kertoa, ettei koko tässä kirjoituksessa ole mitään pointtia. Itseasiassa luultavasti haaskaat aikaasi, no toisaalta jo se, että edelleen luet tätä tekstiä todistaa sen, ettei sinulla ilmeisesti ole mitään haaskattavaa.
Asiasta kukkaruukkuun, mitenkäs se päivä on mennyt sulla, ajattelin vaan, että jos kerran sinunkin täytyy välttämättä haaskata "kullanarvoista" vapaa-aikaasi, niin pieni smalltalkki ei välttämäti olisi pahitteeksi, toisaalta unohdappa tuo lausahdus, koska minua ei rehellisesti ottaen kiinnosta, miten sun päiväs on sattunu menemään, vasitenkin jos edelleen luet tätä, on tämän tekstin lukeminen ilmeisesti se sun päiväs kohokohta ja anteeksi nyt vaan, sulla ei siinä tapauksessa kovin häävisti mene.
Noh, en mä kyllä haluaisi sua tässä haukkua, mutta fiksuimmat ovat jo lopettaneet tämän tekstin lukemisen, itseasiassa, jos vielä luet tätä tekstiä, niin kommentoihan vaikka seuraavasti "böö", tai sensuuntaista. Tässä on muuten toinen asia, mitä kannattaa tehdä, huudappa oikein kovaa "böö!", odota hetki, katsele ympärillesi, niin tunnet olosi todella typeräksi, vasitenkin, jos ympärilläsi on ihmisiä.
Vieläkö sä haaskaat aikaas tän tekstin lukemisella, usko nyt jo hyvän sään aikana, ettei tässä ole mitään luettavaa ja siintä on mulle ihan turha valittaa, mähän oon useaan otteeseen jo kehottanut sua lopettamaan tän lukemisen ja jos laitat jotain itkukommenttia, todistat vaan sen, ettet kykene ymmärtämään luettua tekstiä. jos yhä luet tätä tekstiä, häpeä, googletappa vaikka teksti "Fac ut vivas" ja mietiskele sitä, ilmoita ihmeessä, jos näin päätit tehdä. Lopeta jo hyvä ihminen itsesi kiusaaminen, jo oon sanonu moneen kertaan, ettei tässä itseasiassa lue mitään järkevää, eikä tässä ole mitään pointtia. Noh, jos haluat vieläkin lueskella, niin lue ihmeessä sitten, hmm, mitähän sieltä telkusta mahtaapi tulla nyt, ei jaksa toisaalta sitäkään kattella, itseasiassa tää sun kiusaaminen on paaaaljon hauskempaa.
Kyllä sua mahtaa hävettää, kun oot lukenu tän tekstin loppuun ja huomaat, että olinki oikeassa, tässä ei ollutkaan mitään päätä, eikä häntää, hehe, mähän sanoin!
No ok, vedetään senverta takasinpäin, että voin yhden totuuden tähänkin kirjoitukseen laittaa, nimittäin yksi plus yksi on yhtäkuin kaksi, noin... siinä oli nyt kaikki totuudet, joppu onkin sitten taas sun kiusaamista, vai onko? Lue lisää, niin tiedät.
Äh, mä en kyllä enempää jaksa kirj...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.