IRC-Galleria

Penkinvaltaaja

Penkinvaltaaja

You just lost The Game.

Tylsä päiväkirja...Sunnuntai 20.04.2008 15:21

Jotenkin just tajusin, miten tylsää mun elämä oikeesti on. o__O Aina samaa vanhaa kaavaa suunnilteen.

Alkaen maanantaista:
Herään kello 6.30, lähden kotoa kello 7.00, menen bussipysäkille, odotan bussia, nousen bussiin, olen bussissa, nousen bussista, menen kouluun, olen koulussa, lähden kotiin bussilla. Kävelen pysäkiltä kotiin, olen kotona, jee. Sitten luultavasti ruokin linnut ja Mintun ja vaihdan niiltä vedet ja laitan jotain virikettä yleensä. Saatan syödä tässä välissä jotain. Sitten käyn suihkussa ja katson TV:tä. Uu, jännää. Sitten nukahdan.

Tiistai:
Herään kello 6.30, lähden kotoa kello 7.00, menen bussipysäkille, odotan bussia, nousen bussiin, olen bussissa, nousen bussista, menen kouluun, olen koulussa. Pitää mennä kahdella bussilla ellei iskä tule hakemaan. Yleensä kuitenkin päädyn kotiin jollain keinolla. Kotona sitten syön. Sitten ruokin linnut ja Mintun ja vaihdan niiltä vedet ja laitan jotain virikettä ehkä. Sitten ehkä katson TV:tä liikaa. Sitten menen suihkuun ja katson sängyssä lisää TV:tä ja alan nukkumaan.

Keskiviikko:
Herään kello 6.30, lähden kotoa kello 7.00, menen bussipysäkille, odotan bussia, nousen bussiin, olen bussissa, nousen bussista, menen kouluun, olen koulussa, lähden kotiin bussilla. Kävelen pysäkiltä kotiin, olen kotona. Sitten ruokin linnut ja Mintun ja vaihdan niiltä vedet ja laitan jotain virikettä luultavammin. Sitten menen koneelle ja syön ehkä jotain jos muistan. Sitten sanon mesessä heiheit ja menen suihkun kautta katsomaan CSI:tä.

Torstai:
Herään kello 7.30, lähden kotoa kello 8.00, menen bussipysäkille, odotan bussia, nousen bussiin, olen bussissa, nousen bussista, menen kouluun, olen koulussa. Koulu loppuu liian myöhään, ja pitää jotenkin selviytyä kotiin vaihtamalla bussia tai iskän kyydillä. Kun pääsen kotiin, ruokin linnut ja Mintun ja vaihdan niiltä vedet ja laitan jotain virikettä. Käyn suihkussa ja alan katsomaan Lostia. Sen jälkeen alan nukkumaan.

Perjantai:
Herään luultavasti ennen kellon soimista noin klo 8.00, ja lähden kotoa kello 9.00. Menen yhäkin sinne samalle pysäkille, odotan luultavammin sitä samaa bussia, nousen siihen bussiin, olen bussissa, päädän koululle ja olen koulussa. Sitten tulen bussilla kotiin ja menen koneelle. Ehkä syön jossain vaiheessa ja käyn ruokkimassa linnut ja Mintun ja olen lisää koneella, kunnes minut häädetään siitä pois, tai menen katsomaan telkkaria. Sitten käyn suihkussa ja menen omaan huoneeseen katsomaan lisää telkkaria.

Lauantai:
Nukun johonkin asti enkä tee juuri mitään koskaan. Katson paljon TV:tä ja olen koneella. Enkä saa aikaiseksi mitään. Yleensä en käy ulkona ollenkaan. Joskus myöhään käyn suihkussa ja katson myöhään TV:tä ja nukahdan yleensä vielä TV auki ja sekoilen jotain unissani kun yritän laittaa telkkua kiinni.

Sunnuntai:
Muistuttaa jokseenkin lauantaita, katson TV:tä ja löhöän koneella ehkä, mutta siivoan lintuhuoneen, ja menen aikaisemmin nukkumaan, tosin liian myöhään että jaksaisin herätä pirteänä maanantaina jälleen.

Ihanaa, nyt tiedätte missä olen milloinkin. Eipä ole kummoista elää minun elämääni...

Tylsä Elämä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.