IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 21.02.2008 22:43

Aina toisinaan sattuu, etteivät isäntäväkesi esittämät ideat kuulosta mielestäsi kovinkaan nerokkailta. Tällöin viisas koira ryhtyy toimenpiteisiin, joilla tukalalta tilanteelta voidaan vastaisuudessa välttyä. Olet itse perheesi paras asiantuntija ja huomaat pian, mitkä keinot soveltuvat parhaiten juuri sinun isäntäväkesi taivutteluun. Tässä kuitenkin joitakin hyväksi havaittuja neuvoja, joiden avulla sinua uhkaava näyttelytoiminta voi tyssätä alkuunsa.

1. NÄYTTELYPAIKALLE SAAPUMINEN
Vältä virtsaamista ja tarpeiden tekoa ennen näyttelypaikalle saapumista. Omistajat ovat h-hetken lähestyessä yleensä hieman hermostuneita, ja löylyä saa mukavasti lyötyä lisää nostamalla koipea tai kakkimalla sopimattomaan paikkaan. Muista syyllistävä ilme: "Minua ei käytetty tarpeeksi pitkällä lenkillä tätä ennen."

2. ILMOITTAUTUMINEN
Jo jonossa on hyvä haastaa riitaa tulevien kilpakumppaneiden kanssa. Usein kaverit ovatkin juonessa mukana ja saadaan aikaan pientä pörinää joka sopivassa määrin hankaloittaa kaiken maailman papereiden vaihtoa. Varo kuitenkin liioittelemasta, jotta vältyt sanktioilta.

3. VUORON ODOTTAMINEN
Tuudita omistajasi valheelliseen turvallisuuden tunteeseen istumalla rauhallisesti paikallasi. Tässä vaiheessa kannattaa tarkkailla tilannetta ja laatia toimintasuunnitelma itse esiintymistä varten.

4. KEHÄÄN SAAPUMINEN
Nyt on aktiivisen vastaan haraamisen aika. Myös innokas ryntäys lippusiiman lävitse saattaa olla hyvä valinta. Keltanokkaomistajan kanssa voit kokeilla myös vanhaa "pipi tassussa" -temppua. Kun pääsette riviin, tarkista välittömästi naapureittesi sukupuoli. Tämän jälkeen ala pyöriä paikallasi ja aktivoida heitä. Saman sukupuolen edustajaa tuijotellaan haastavasti ja vastakkaista sukupuolta olevaa koetetaan houkutella lähempään tuttavuuteen.

5. KEHÄSSÄ
Muista aina pomppia juostessasi. Jos joudut hetkeksikään hidastamaan vauhtia, vaihda kamelikävelyyn. Mikäli omistajasi kyykistyy viereesi, istu välittömästi hänen polvelleen osoitukseksi kiintymyksestäsi. Omistajan seistessä pyöri paikallasi kuin poranterä.

6. TUOMARIN KOHTAAMINEN
Iloiset ja avoimet koirat tervehtivät uusia tuttavuuksia hyppäämällä vasten. Miestuomaria saa samalla potkaistua nasakasti kiveksille. Vaihtoehtoisesti voit piiloutua omistajasi selän taakse ja asettua katkarapuasentoon, kun sinua koetetaan tutkia. Muista varata hampaiden tarkastamiseen runsaasti kuolaa äläkä unohda naapureitasi hetkeksikään. Ellei omistajasi näillä eväin tokene, on hän epäilemättä sitä merkillisen sitkeää lajia joka ennen pitkää koulii koirastaan näyttelykehien hirmun. Ellei sitten lyö hanskoja tiskiin seuraavassa match showssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.