IRC-Galleria

Perkl

Perkl

löytyy naamakirjasta helpommin

TupakkaSunnuntai 27.01.2008 23:35

Tänään kyllästyin avokkini jatkuvaan kuittailuun mun röökaamisesta.
Tai oikeassahan se on, ei siitä mitään hyvää seuraa kuitenkaan.
Jos sais lopetettua, jäis enemmän rahaa rakkaaseen harrastukseeni, dokaamiseen.
...tosin se huono puoli täs on, et yleensä kun kiskoo soppaa kohti äänitorvea hyvässä seurassa, palaa körssi putkessa. Tai ei sen seurankaan tarvitse kovin hyvää olla. Kuhan on kaljaa ja norttia.

Noh, kumminkin. Sain käteeni kirjan joka kertoo tupakoinnista. Jopa luinkin sitä, vaikka siinei paljoo kuvia ollutkaan. Olen harkinnut tupakkalakkoa, pari kertaa jopa yrittänytkin, siinä onnistumatta.

Nyt lopetan. En "kuin seinään" vaan ensin laskemalla paljon sitä spaddua palaa päivässä, kun ei tunnu aski riittävän kuin ruokatuntiin asti, nykysessä duunissa kun saa polttaa. perkele.

Sitten tiputetaan määrää, vaihdetaan miedompiin ja vikat savut vedän juhannuksena. Siitä alkaa kesäloma jolloin liimaan niitä helvetin laastareita pärstäläpeni päälle. Saatanpa joutua tapetoimaan itteni melko vahvasti niillä kapistuksilla. Toivottavasti niitä saa mikkihiiri tai batman kuvioinnilla edes.

Kirjotan tänne kuin sujuu. Jos, ja kun sua ei vittujakaan kiinnosta, ei kandee lukea seuraavaan 3kk tätä päiväkirjaa. Sen jälkeen, kun tupakkalakon aloitan, seuraukset todennäköisesti itseni tuntien voi lukea iltapäivälehdistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.