IRC-Galleria

Perkl

Perkl

löytyy naamakirjasta helpommin

Day 1.Maanantai 28.01.2008 21:28

Tänään mun piti laskea paljon spaddua kuluu ja tunnistaa millon tekee mieli polttaa. (höh- kaikki mitä on ja aina tekee mieli kun ei pala).

En mitenkään hampaat irves yrittäny olla polttamatta, jätin vaan välillä sytyttämättä. Otin täyden askin illalla valmiiks ja ny uskallan laskee paljon on menny. Kohta tutimisaika niin ei paljoo enää pala.

Maanantai aamu. tottakai jo perinteisesti herään myöhässä valmiiksi. Ja jo eilen kun päätin et sauhuttelu loppuu nii iski hullu himo vetää niin perkeleesti. Aamulla se himo oli yhä tallella. Ei kun vasenta silmää himpun verran auki ja tupakalle. - jotain unohtu. Yleensä maltan edes pukea ennenku vedän aamusavut. Tuli imastua melko kiukkusesti -10asteen viimassa about munasillaan. Mutta kesken en jätä, perkele.

Hrmph. Eväät kassiin ja kohti ranskan siunausta automaailmalle, eli sinistä satiaista, joka on ollu viime keskiviikosta asti käyttämättä. No olihan se sitikka jäässä sekä ulkoa että sisältä. Eikä tietenkään mitään hanskoja missään. 2-spaddua.

Jalka lattiassa kohti pirkkalaa. Jälleen jaksan hämmästellä miten noi kukkahattu hellanlettasmammat USKALTAA ajaa liittymään, jossa jengi ajaa 100 niin neljääkymppiä?
Eka kelasin et ne pelkää ajaa sinne sekaan normaalisti kiihdyttämällä samaan vauhtiin niinku muut tekee mut musta kyllä vaatii sikana enemmän munaa heilauttaa ittensä sinne kaistalle 40 vauhdis kun takaa tulee reikäpää 100 lasissa. Kummia mummoja.

Pääsin duuniin- pomo tulee antaan päivän nakit. Kun kuulin omani, oli pakko kiskasta tupakaksi ennenko kiskon pomoani pataan. Jokunen ärräpää saattoi karata samalla. Taisin samalla sanoa rumia asioita pomoni muijasta.

Sitten kaluja keräileen. Porakone vaihteeksi hukassa. Työpari talvilomalla- ja sen pakissahan se oli.

istuin pakin päälle tupakalle suunnittelemaan kostoa.

Kävin katsomassa lähempää konetta, jonka kanssa joutuisin tämänpäivän painimaan. Ei sitäkään voi ilman tupakkaa tehdä. (mitähän vittua mä imeskelen sit kun en enää polta? tikkaria vai?)
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten oman puolikkaani tehtyäni yritin nakittaa taloon viimeks tullutta sähkäriä tekemään oman puolikkaansa. Ei kuulemma toimi enää. Vittu. Kait sitä täytyy itse alkaa hommiin.

Ennenko aloin töihin, kävin liimaamassa lomalla olevan työparin pakin kanteen sen kuorintapihdit. Mahtaa äijällä olla kivaa sitä repiessä- tiedän kokemuksesta et toi liima on melkoosen vahvaa jos sen antaa kuivua kunnolla. No se ehtii kuivua aika tarkkaan viikon. Poltin onnittelutupakan hyvin suoritetusta kostosta.

Eli ennenko sain edes työt alotettua, on 6 röökiä täyttänyt tehtävänsä. Aloin jälleen epäileen koko lakon mielekkyyttä. Mutta lopetan silti. imeskellään sitten vaikka peukkua jos on pakko jotain imeä.

Loppupäivä menikin sit suht-normaalisti. Yritin säilyttää mielenmalttini ja saada aikaiseksi jotain muutakin kuin hiilidioksidia. yritin myös jälleen, ja jälleen turhaan saada tahdonvoimalla kelloa lyömään 16 mahdollisimman nopeasti mutta eihän sekään saatana onnistu.

Polttelen ehkä 2- max 3 vielä tänään joten päivän saldo on noin aski. Aika tarkkaan.
Enkä ole kovinkaan tyytyväinen tulokseen koska kumminkin yritin jättää sytyttämättä aina kun mieli teki.

Sit piti tunnistaa "vaaranpaikat", eli ne hetket kun eniten tekee mieli polttaa, jotta niitä osaa välttää sit kun sen lakon aloittaa. Eli mun pitää välttää heräämistä, vittuilua ja vittuuntumista. Ja työssäkäymistä.

Helppo nakki.

Lopetanko samalla hengittämisen kun kerran vauhtiin päästiin?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.