IRC-Galleria

Perkl

Perkl

löytyy naamakirjasta helpommin

Tupakkaa!!!Perjantai 27.06.2008 16:19

Doddih, eli lakos ollaan. Helpotti toi armoton perusvitutus tolla kuusamon reissus lakon edistymistä muuten kummasti!.

Tjoo, jussi tuli dokailtua liimalettien kanssa Ellivuores, hyvät bileet oli ja karkas lapasesta taas, ylläri ylläri.

Sunnuntaina Rinkka pirssiin ja jalka lattias kohti Kuusamoa- pohjalla oli 3 päivän darra ja edessä 11 tunnin ajo joten säälin pumppuparkaani ja siirsin lakon alun maanantaille.

Päästiin Kuusamoon- piti olla teltta mulle ja exälle jätettynä kuppilaan ku joskus puol kaks yöllä päästiin paikalle, suunnitelma oli tempasta teltat pystyyn ja aamusta painua jänkhälle.

...vittu siä mitään telttaa ollu. Hotelliin yöx, aamulla röökaaminen loppu ja kadonneen teltan kohtaloa selvittämään. No se muija jonka se piti hoitaa kuvitteli et me tarvitaan se keskiviikkona, vaikka sillon se piti palauttaa!! Jumalauta että teki mieli tempoo shoppi nurin ja aski pataan palamaan kerralla. Juoksuravia kohti kauppaa ja ostamaan.... Nicorettee!

Kokeilkaas muuten joskus, ja lukematta ohjeita ensin. Toi 4mg nicorette on aikas hauskaa kamaa ku pureskelee sitä ku normaalia tuggumia. Vitullinen Hikka ja rintalihas paskana (Danks PPHD) on aika v-mäinen yhdistelmä. Homot lukee ohjeita mutta pakko mun oli nöyrtyä sen tunnin hikkaamisen jälkeen. En paljasta jujua täs jos joku teistä vatipäistä oikeesti kokeilee sitä.

No sitten, kamat kasaan ja pikku-karhun kierrokselle. Jätettiin rinkat autoon ja pelkillä repuilla oli aikomus heittää lenkki ja hakee rinkat illemmalla selkään ja painua kohti pohjoosta nii pitkälle ku pääsee. Svitun hieno suunnitelma....

Komiat oli maisemat- se täytyy sanoo täs kohtaa. Pirulliset oli korkeuserot- sekin täytyy mainita.
Ja koska porukan yleiskunto on luokkaa Martti Ahtisaari goes seitsenottelu, oli porukka aika hapoilla jo alusta. Jossain vaihees ruvettiin viä ihmetteleen miks kaikki tulee vastaan eikä juuri ketään samansuuntaisesti meiän kanssa? Palaan tähän kohta.

Hyttysiä. Noita saatanan vertaimeviä inisijöitä. Niitä oli aivan käsittämättömästi. Mä en ostanut sellasta hyttyshattua mikä muilla oli koska se näyttää ihan vitun typerältä. Häkki pääs jeejee!

Sitten pamahettiin hieman alavammalle osuudelle, siis suolle. KAtselin et sumuko tolla rupee nouseen tähän aikaan päivästä? Ei saatana, miljaardi hyttystä päälle kerralla! Ja ne vitut välitti mistään 6 tuntia kestävästä hyttysmyrkystä juuri kuutta sekuntia kauempaa! Täs vaihees Ville-setä päätti siirtyä letkan kärkeen ja määrätä vauhdin!

Sitten selvis miksi kaikki muut tuli toiseen suuntaan ku me... Matkaa leirintäalueelle on joku 2-3km, ja siellä saatana on 254 porrasta lähes pystysuoraan ylöspäin! VOI VITTU! ja puuskuttaa ei voi koska joka sisäänhengityksellä semmonen 3-7 hytyä pistää bileet kurkus käyntiin!
Jumalauta mä harpoin ne portaat ylös- päässä sumeni ja jalat huus hoosiannaa mut mä en saatana pysähdy semmoseen hyttyspilveen. Tuli ne muutkin peräs ja hyvin tulivatkin. Vaikka niil oli noi hyttysverkot naamalla, nekin hokas et on hyvin epäterveellistä stopata just siihen.

Painuttiin loppumatka hieman hitaammin hengitystä tasaillen- siit tais tulla joku 14km lenkki. nelisen tuntia siihen tais about mennä- suosittelen jos sinne päin meette- mutta VASTApäivään! ja kunnon hytysuojauksella!

Leirintäalueen kahviosta ostin sit hyttyshatun. Ruvettiin neuvotteleen et jatketaanko vai otetaanko mökki jossa pääsis saunomaan- oltii aikas piippuun ittemme kiskastu. Tän sakin yks ehdottomasti parhaita puolia on just se ettei kukaan kisko otsa rypys ja suunnitelmaa voidaan lennos muuttaa jos siihen on tarvetta. "pienen" hellävaraisen tyttöjen ympäripuhumisen jälkeen otettiin möksä yöks.

Yöllä näin unta, et joku koputtaa oveen. Menin avaamaan ja siel oli just siitä nicorettemainoksesta se kaksmetrinen rööki, paitsi et se seiso niinku päällään ja yritti tunkee filtteripäätä mun suuhun, mut sieltä filsun päästä paisoi miehen karvanen perse pallit ja kaikki! No mää nappasin mun machete-veitsen (eimulla oikeesti oo sellasta!) ja aloin pätkiä sitä palasiks.

Jokainen pala oli aina puolta pienempi samanlainen röökihirviö joka tarjos karvaperseimuja mulle! Heräsin siinä kohtaa kun mun ympärillä oli tuhansia miniperseitä tunkemas suuhun ja mun kädet oli vangittu!

Jumalauta alko röökilakko räväkästi....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.