IRC-Galleria

Perkl

Perkl

löytyy naamakirjasta helpommin

day3Perjantai 27.06.2008 16:38

kolmas päivä reisus- kolmas päivä lakos joka uhkaavasti jo lipsui edellisenä pänä. Aamulla huomasin et reisitaskussani ollut ainokainen hätävarasavukkeeni oli kastunut. nakkasin sen menemään- vittu mä sua kaipaa.

Kamat kasaan ja myöhäs baanalle! Siirtymää tais olla joku 5km ja päässä meitä venaa 2 inkkarikanoottia joilla pitäis lasketella 25km oulankajokee alaspäin. No lievän säädön jälkeen päästiin "melkein" ajoissa vesille. Ja sitä saatanan vettä tuli sit vähän väliä! Ukkosti, satoi, kastui, paistui,kuivui, satoi, kastui, paistoi, kuivui ja sitärataa. Taisin kuivua vaatteistani joku 3 kertaa ton reissun aikana, mutta oli aivan sikasiistiä! Pirun hienoja ja jylhiä maisemia, täysin hiljaista mitäny nikkiksissäni pärisin jokusen kerran, välillä vähän "tiukempaa" virtausta joissa joutui jo tekemään töitä et pysy edes jotengii suoras sen kanuutin kanssa- aivan mahtavaa.

Jalat oli jo paskana kävelystä joten melotaan hartiat ja kädet vituix vikana päivänä jotta pysyy tasapuolisena!

Oli varattuna huoneisto vikaksi yöksi, jotta saadaan levättyä hyvin eilistä ajoo varten. Piti olla neljälle hengelle mutta paskan vitut- 1 parisänky ja maailman huonoin vuodesohva. No oli siellä sauna ja ostin 8-päkin kaljaa joista sain kaikki 2 jopa juotua ennenko unimatti hakkas lapiolla ottaan melekoosen lujaa. "kaikkensa antaneena, pitäs päästä nukkumaan..." lauloi joku joskus.

Reissun saldo- kaikki isot lihakset kipeet, persevako hiertynyt verille, 5 rakkoa toisen jalan pohjassa, kummatkin isovarpaat hautuneet valkoisiksi, joku 30-50 hyttysenpuremaa.

Noi siis tähän mennes.

Mut parasta, toi yks ainoo hairahdus tolla välissä. Lakko on tähän asti pitänyt, mistä kuuluu suurkiitos porukalle joka uskalti lähteä mun kanssa mettään vaikka ties mun aloittavan lakon ja joista kukaan ei itse polta. Ny on perjantai enkä uskalla lähteä kotiovesta ulos tai tavata ketään koska kuitenkin tulis dokattua ja siis poltettua. Mä en oo olemassa tänä viikonloppuna!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.