IRC-Galleria

Perkl

Perkl

löytyy naamakirjasta helpommin

Naiset.Lauantai 04.02.2006 14:27

Mitä helvettiä mulle tapahtuu? Oon tulossa niin saatanan pehmeex että ällöttää.
Pitäis opetella pitämään turpansa kiinni ja sanoon EI mutt se on niin helvetin hankalaa kun tytöllä on kivekset suussa. Jotenkin toi sana ei vaan muodostu suussa.
Tarkennan.
Menin vahingossa mainitseen et olis siistiä osata tanssia, siis lavatansseja.
Ville-poikaa vietiin kuin pässiä narussa kohti tanssikurssia, no okei, pakko sanoo etten oo 8 eurolla nauranut noin makeesti puoltatoista tuntia edes elokuvissa. Vittu mulla oli parhaimmillaan parina akka joka ei erottanu vasenta oikeesta ja ei osannu laskee kahteen. Mun mielestä toi on jo aika helvetin hyvin.
Sitten eksyin netissä retkiluistelujuttua lukemaan. Taas mua viedään. Haiskahtaa vaan urheilulta.

Sitten taisin jossain vaiheessa mainita et mun duunikaveri käy samassa bodypumpissa Tyttöni kanssa. Nyt musta tuntuu et ne on liittoutunu. Toinen vinkuu kotona mua mukaansa ja toinen töissä. "se on ihan vitun siistiä ja siellä on paljon kauniita nuoria naisia". Perustelut on hyvät, täytyy myöntää. Mutta se vaan kuullostaa niin VITUN HINTILTÄ TOUHULTA! Ja siellä saattaa tulla hiki.

Tänään krapulassa katselin töllöstä volvo-ocean racee, eli purjehdusta. Jotenkin lipsahti suusta et vois olla kiva kokeilla joskus totakin, milloinkahan opin pitämään moiset ajatukset ominani.... Arvaatte varmaan mitä siitä seuras? Mua ollaan viemässä johonkin 40m kuunarille joka heittää melkosen hervotonta lenkkiä. Se ajatus kyllä vaikuttaa hyvältä...
Ei kenenkään ihmisen saisi antaa vaikuttaa itseensä näin paljon.

Tulevaisuus: Bodypumppia ja aerobicciä sekä retkiluistelua ja hiihtoa (hyi helvetti) harrastava ei-tupakoiva ja ei-dokaava tanssitaitoinen ylpeä optimistijollan omistaja.

Joko ymmärrätte miksi väkerrän ranteitani auki juustohöylällä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.