IRC-Galleria

Tylsää...Tiistai 12.01.2010 09:25

Valvominen on tylsää, ei mitään tekemist kun TV.st loppuu ohjelmat eikä ketään muuta koneella.
Mut minkäs teet ku oot juonu yli 5 kuppii 12 aikaan illalla... ei oikeen uni tuu, ja jos tulee ni nukun puol tuntii ja herään. sit herään ja teen kaikki perus jutut: katon telkkarin ohjelmatarjonnan läpi (chat chat chat CHAT (paskaa -.-))
-On vain yksi JUMALA!!!
-ite oot jumala
-Mitä te kurjat ihmiset jumaloista puhutte ku monet YH äidit tyarvitsevat teidän tarkeää apua!

Kuka vittu jaksaa kirjottaa johonki chattii mikä maksaa euron viesti?

ja MTV on nykyään täyttä paskaa... jotain hempeily biisei koko yön. tais sit pääst päähän ensi hempeilyy sit vähän party party sit jotain dogi dogii!? niillä viiraa päässä ja pahasti ketkä määrää noistaki biiseist.

Nii takas noihin perus juttuihin mitä teen kun herään max 30min unen jälkeen... annetaan tälle vaikka numero 2

No.2
-Huomaan paskan musiikin soidessa taustalla että perkele!, mulla taitaa olla nälkä tai jotain!
no meen jääkaapille ja kurkkaan sisää: nälkä häviää. (mitäs vithua) Ellu sanoo et valikoin... tää on todiste et se on mun maha mikä valikoi enkä mä :D

No.3
-Nii ja sen jälkeen haluisin tupakalle, mut hei! neki on loppu!!! viel 45min ni kauppa aukee ja vois hakee viimesil rahoil tupakkaa. eihän tässä muutenkaan missään rahapulassa eletä :P
eiku oikeesti on tyhmää tuo polttaminen ja pitäis lopettaa koko paska

No.4 Istun tähän ja huomaan ettei vielläkään ketään yhtään missään.
Ja melkein huvittavint on se ku lulee olevansa meses... Sit siihen pamahtaa joku "retu", hiukan aikaa olisinsilleen : kuka vittu toi muka on!? vittuun mun mesestä ja melkein poistän koko jäåikän listoilta kunnes huomaan et siel on paljon muitaki ihan ihme nimiii enkä oo kenestäkään yhtään mitään ikinä.
no täs kohtaa ajattelin varmistaa et ollaan ihan omassa mesessä ennen ku alan kysellä ihmisilt et "KEITÄ VITTUJA TE OIKEEN OOTTE JA MITÄS VITTUA TEETTE MUN MESESSÄ" silleen ryhmäkeskusteluna :D no varmaan kuten arvata saattaa niin oltiinkin ellun mesessä... eipä siitä sit enempää.

No nyt sit on ainakin kirjotettu jotain, mitä kukaan ei kummiskaan lue (paitsi elina ku pakotan sen lukemaan, koska se lukee meijän yhteisis säännöis et toisen vitun pvk-merkinnät pitä'ä lukee ja niihin pitää myös kommentoida jotain... (ei siis ole kielletty muiltakaan))

Toiivon muuten ettei tä mee "uusimmat blogi paskat!" kohtaan heti ku painan tota entteriä
joku saatais saada hermoromahduksen...

Ja vittu just ku olin painamassa "tallenna" ni ei!
Telkkarist alkaa soimaan: Anna abreu! fuck off and die.
nyt lopetan oikeesti ja kömmin tonne kullan viereen. en oo varma herätänkö sen vai meenkö ite nuq. en kyl voi mennä nukkuuu ku klo 09.00 alkaa työt -.- BAUSAAAAAA! (paussi)

moi moi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.