IRC-Galleria

Philiph

Philiph

:;HASSELMYUBERSUPERARSEBLAST!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Bula!!!Keskiviikko 23.12.2009 23:57

Vihdoinkin paastiin internettiin!
Saavuttiin juuri askon nadin Melanisha hotelliin joudutaan yks paiva lusii taala ennenku paastaan Savusavuun josta jatketaan dolphin bay divers resorttiin, jos sellasta paikkaa nyt ylipaatansa mistaan loydetaan...
24.12 kun saavuttiin fijiin niin asiat meni aika putkeen loydettiin taksi ja paastii Seashell hotelliin Momille, ainut miinus oli se et se vitun taksi kuski otti meilta jonku tripla liksan... Mutta kaupasta saatiin yks gallona kaljaa 39 dollarilla mika on jotai 10e siin oli 12:sta 750ml pulloa. Siella sitten hengattiin vartioiden kanssa yo myohaan ja katteltiin fijin auringon laskua. Aivan mahtavaa!!!
Eilen oli hyvin hyvin rndm paiva, aluks kaytiin vaha uiskentelee ja sit kavelylla Teemun kanssa, jonka aikana tavattiin jotain paikallisia jotka tarjos olutta ja casava nimista safkaa eika meilla oo vielakaan mitaan hajua mita se oli, mut ihan hyvalta se maistu!
Paras oli ku joku paikallinen transu tarjos meille savut rannalla josta me sitten kaveltiin sen talolle jonku 15min kavelymatkan paahan meidan hotellista ja juotiin olutta ja puhuttiin paskaa. Musta se oli ihan hyva tyyppi vaikkakin Teemua vitutti ja arsytti sen umpi hintti asenne, se jatka oli suoraan jostain Silla Silmalla ohjelman kuvauksista karannu. Ei se mitaa paastiin sielta ulos viela anaali neitsyina ja kokemusta rikkaampana.
Illalla sitten vedettiin joulu ateria hyvin romattisesti Teemun kanssa kahestaan auringon laskiessa vasemmalla ja yksinainen trupaduuri soittelee paikallisia ikivihreita oikealla. Sen jalkeen sinne sit hyokkas joku paikallinen tanssi ryhma jonka kanssa sit jammailtiin loppu ilta, ois ollu tietenki kiva vetaa uudestaa kunno perseet paikallisten kanssa, mut bussi lahti 6.30 nadiin et oli pakko menna nukkumaan... Fiilikset tahan asti on ollu tosi hyvia mita nyt jengi kusettaa tyhmilta turisteilta vaha extraa ainaku voi.

Plussat tahan asti:
-Paikallisten asenne
-ilmasto!
-kaljan ja tupakin halpuus (n. euron aski, euron bisse)

Miinukset tahan asti:
-vitun kusettaja taxi kuskit
-meidan oman sahlaamisen maara
-kieli erot on aika suuret (kaikki lapattaa fijia ja huonoa englanti suurin osa vastaa kaikkeen yesyes)

P.s sain jopa ylipuhuttua uhen lehman imemeaan mun ulokkeita!!!


Nadi, Fiji 26.12.2009

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.