IRC-Galleria

LÖYTÖKOIRAPerjantai 29.10.2010 12:21

Joops, eli, 28.10.2010, oltiin amandan kanssa tossa ulkona. Amanda anto mulle yhen jutun, ja sit siinä juteltii ja sit sanoin amandalle et
"Kato, vapaana oleva koira"
No sit lähettii seuraa sitä, ja todettii et se oli yksin. Laitettiin sille mun kaulahuivi hihnaks. Kierrettii vähän aikaa gestiksessä, ja kateltii jos sen omistaja olis siinä. No ketää ei näkyny. Amandan äiti toi hihnan, ja sit sovittii et koira tulee meille yötä, ja amanda tulee kans.

Sit pestii se koira, annettiin ruokaa ja tutkiskeltii, et onhan se kunnossa. Koko yö valvottii, nukkuun mentiin viideltä aamul. Se koira nukku hyvi ja oli ilone ja sillai, eikä ollenkaa stressaantunu.
Ja koitettiimme sille nimeeki keksii, et jos se ois joutunu jäädä pidemmäks aikaa. Tarkotus oli myös tänään viiä eläinlääkärii.

Noo herättiin sit siinä kuuden pintaa, eli ei kovin paljon nukuttu. Sit alettii miettii et mitä sille koiralle tehää, ku mä lähen tänää pois kotoo. Sovittii et koulun jälkee koira menee amandalle. Sit alettii suunnittelee niit lappui et löydetty koira. Ehin ne jo tulostaakki värillisillä kuvilla, ku yht'äkkii...

... Amanda soittaa mulle, että se omistaja on nyt siwalla.
No, Siwassa on sellai kaupankassa ku Mikko, joka tuntee amandan veljen, ja sitä kautta viesti oli kiiriny. Meikä laittaa koiran hihnaan, ja eikun siwalle.

Siwalla se naine kävelee mua vastaa, ja siinä vähän jutellaa. Koiran nimeks paljastu Nana. Sit ne lähti siitä siwalta, se omistaja, Nana ja niitten toinen koira.

Sellanen tarina :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.