IRC-Galleria

Pierukuoriainen

Pierukuoriainen

Whatever it is-I didn't do it.

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 10.04.2008 21:25

Haaste vastaanotettu ;P

Homman nimi on siis se, että paljastan kuusi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Keitän aamulla kahvia neljä kupillista, vaikka juon vaan yhden mukillisen. Puolet siis menee viemäristä alas, mitä haaskausta.

2. Taittelen muovipussit kolmioiksi.

3. Mua vituttaa herätä aamulla, jos keittiö on sekainen, joten jopa aamun pikkutunneilla minut voi yhyttää tyhjentämästä tiskikonetta ja pesemästä lavuaareja.

4. Joka helkkarin kerta, kun olen lähdössä ulko-ovesta ulos, mun on palattava takaisin sisälle tarkistamaan, että varmasti sammutin kahvinkeittimen. TIEDÄN sammuttaneeni sen, mutta SILTI tarkistan.

5. Kuulemma tuijotan ihmisiä liian pitkään. Mä en itse ole huomannut tätä tapaa, mutta pariin otteeseen tutut ovat huomauttaneet.

6. Kiroilen ihan vitusti. Monella miehelläkin kalskahtaa korvaan, kun sadattelen kuin merimies. Sanat vittu, perkele, saatana ja helvetti ovat sana-arkussa ihan samanlaisessa arvossa, kuin sanat leivos, rukkanen, kaksostenrattaat, silmätipat ja kondylooma.

Haastan Mr.Hell, Miss_Morrison, PekkaPerkele, Burdon, KittyPaganus ja UrsusDarkness.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.